e-Tab 4 Fast Boot Mode Kalma Sorunu

i-celebi

Kilopat
Daha fazla  
Selam kardeşim benim bir sorunum vardı acaba yardım edebilir misiniz diye soracaktım. Sorunum şu şimdi okul bize e-tab 4 tabletlerini dağıttı ben tabletimi rootladım ve rom yükledim sonra o rom hoşuma gitmedi ben de başka bir rom indirdim tabi yeni bir recovery mod yükledim tablete indirdiğim bir uygulama sayesinde neyse ben indirdiğim romu kurmaya çalıştım ama o rom tabletimle uyumlu değilmiş, yüklemedi. Ben de romun içini açtım romun içinde bir .bin dosyası vardı recovery modu yüklemek için kullandığım uygulamayla o .bin dosyasını seçtim ve şimdi yeniden başla dedi başlattım ve tabletim kapandı açılınca vip romun altında fastboot mode yazısı çıkıyor ve orada kalıyor başka bir şey olmuyor belki 1 saattir bekliyorum ama hiçbir şey olmuyor boyle kalıyor lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kardeşim benim bir sorunum vardı acaba yardım edebilir misiniz diye soracaktım. Sorunum şu şimdi okul bize e-tab 4 tabletlerini dağıttı ben tabletimi rootladım ve rom yükledim sonra o rom hoşuma gitmedi ben de başka bir rom indirdim tabi yeni bir recovery mod yükledim tablete indirdiğim bir uygulama sayesinde neyse ben indirdiğim romu kurmaya çalıştım ama o rom tabletimle uyumlu değilmiş, yüklemedi. Ben de romun içini açtım romun içinde bir .bin dosyası vardı recovery modu yüklemek için kullandığım uygulamayla o .bin dosyasını seçtim ve şimdi yeniden başla dedi başlattım ve tabletim kapandı açılınca vip romun altında fastboot mode yazısı çıkıyor ve orada kalıyor başka bir şey olmuyor belki 1 saattir bekliyorum ama hiçbir şey olmuyor boyle kalıyor lütfen yardım edin.

İyi günler bende bir an önce yardım bekliyorum lütfen cihazı zar zor rootladım yeni güncellemesiyle falan uğraştım zaten başkasınındı yapmam için yardım istedi bir sürü virüs bulaşmış zor hareket ettirdim 6-7 video izledim anca oldu fakat mdm, cihaz yöneticisi vs. kaldırdım oldu bu sefer twrp yüklüyordum #Rashr uygulaması ile yeniden başlatmayı onayladım ve 'Fastboot Mode' da kaldı GENERAL MOBILE yazısında altında fastboot mode yazıyor normal açarken de böyle recovery moduna alırkende böyle acil yardım pleasee!!!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı