Çözüldü E-Tab 5 ilk geldiğinde içinde olan çizim ve yazı programı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. E-Tab5 verilen arkadaşlar bilirler bu sorunun cevabını. Cihaz ilk geldiğinde devletin bize yazım ve çizim için verdiği bir program vardı, içinde yüklü gelmişti. Bu program hayliyle root atma işleminden sonra yok oldu. Bu programın ismini bilen birileri var mıdır bu forumda? Ya da bu programı bilen ve bunun cinsi/türevi bir program önerebilecek bir arkadaş var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. İyi günler, saygılar.

Çözüm
Sanırım bundan bahsediyorsun.
Offffff, devletin zar zor verdiği tablete root mu attınız? 40 yılda bir düzgün bir şey yapmışlar, onu da kötüye kullanmayın.
Adamlar root dosyasını kendileri verdi. Bi araştırıp baksaydın da öyle suçlasaydın.
Offffff, devletin zar zor verdiği tablete root mu attınız? 40 yılda bir düzgün bir şey yapmışlar, onu da kötüye kullanmayın.

Kötüye kullanmadılar. Ne yaptılar sanki ? Devker onu durumu olmayan insanlara veriyor. Şölye bir nimet geçiyor eline sen oyun oynamak video izlemek istemez misin ?

Diğer soruya gelirsek o porgramı bulman birazcık zor apkları paylaşılıyor bazen.

Hocam ben mezun oldum . Emin olun bana 10.sınıfta verilmişti ve arkadaşlarım anında root atarken ben tam 2 yıl boyunca orijinal yazılımı kullandım. Şu an mezun olalı 3 yıl geçti ve haliyle bende root attım. Ayrıca bildiğim kadarıyla MEB 1-2 sene önce E-Tab5'lerin kilidini açtı ve kendi "fatih projesi" sayfasında kendilerine ait root bulunmakta. İsteyenler oradan devletin verdiği "kildi açık, her şey serbest" olan root'u indirebiliyor. Yani sakin olabilirsiniz.
Açıkçası ben çok sevmiştim o programı. Neyse peki başka bir öneriniz var mı?

Adamlar root dosyasını kendileri verdi. Bi araştırıp baksaydın da öyle suçlasaydın.

Dosya Ekleri

• 398561F5-2B6E-497D-9401-DAD72D067D8D.jpeg
    206 KB · Görüntüleme: 107
Çözüm
Ben de pandemi döneminde verildi sandım, özür dilerim.

Ben de pandemi döneminde verildi sandım, özür dilerim.
Sorun değil hocam. Ben de o şekilde tahmin ettim ama yine de kuşku kalmasın diye açıklama yazdım. İyi günler, saygılar .

Adamlar root dosyasını kendileri verdi. Bir araştırıp baksaydın da öyle suçlasaydın.
Hocam çok teşekkürler. Evet bu programdan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…