E-ticaret sitesi bireysel mi yapılmalı yoksa firmadan destek alınarak mı yapılmalı?

sskla

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı Web Tasarım
Merhaba. Kendi mesleğim tekstil üzerine IP'lik satışı açık lise ile web tasarım bölümü bitirdim ama pek üzerine düşmediğim için aklımda çok bir şey kalmadı. Kendi işim için site kurmak istiyorum. Bunu WordPress ile kendim mi yapmam daha iyi olur yoksa her şey dahil 300-400 TL paket satan başka site firmalarından alarak mı yapmak daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşi iyi bilen birine yaptırın. E-Ticaret işi güvenlik gerektiren bir iş. Bu arada 300 400 TL'ye kaldı mı site yapan?
Var var, hazır paketleri iteleyip piyasanın altını üstüne getiren emek hırsızları çok fazla.

Konu sahibinin sorduğuna gelirsek; 300-400 TL'lik yerden kuracağınız sitenin adam gibi yedekleri bile alınmıyordur. Mutlaka işinin ehli profesyonel bir firmaya yaptırmanız gerek.

300-400 liraya site yaptırırsanız, alışveriş yapan insanların kredi kartı bilgilerinin çalınması durumunda oluşacak yasal yükümlülüğün altına girmeyi göze almanız gerekir. Bu işler düşündüğünüzden daha ciddi ve daha uzman insanlar ile çalışmanız gerekiyor.

300-400₺ ile e-ticaret sitesi satın almak yerine KVKK kurumuna 40.000₺ cezanızı direkt ödeyin daha kestirme olur. E-ticaret siteleri bu kadar kolay işler değil. Dikkat etmekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı