E-ticarete 18 yaş altı başlanır mı?

balkann

Decapat
Katılım
28 Haziran 2022
Mesajlar
2.215
Makaleler
1
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bugün soracağım şey e-ticarete 18 yaşının altında başlanır mı? Başlanırsa nasıl baslanmali?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi ödemeniz lazım onun içinde şirketiniz olmalı. Bir kaç şirket türü var ve tek başınaysanız şimdilik şahıs şirketi açmalısınız. Şirket açmak içinde 18 yaş üstü gerekli diye biliyorum.
 
Bireysel bir şirketiniz olması gerek diye biliyorum, E-Ticaret demeyelim de kendi bünyenizde alım-satım yaparak gelişip, yaşınız geldiğinde E-Ticarete atılabilirsiniz. İyi sosyaller.
 
Başlanılır. Şahsen ben 18 yaşında olmasam bile atıldım. Biliyorsun ki sanal pos için şirket açılmalı ve şirketin sahibi de 18 yaşını geçmiş biri olmalı. Ne kadar harcadım hatırlamıyorum ancak yaklaşık 700-800 gibiydi. Şirket abimin üstüneydi. Oyun hesabı (normal ve random olarak) satmaya başladım. Başta Instagram'da idi. Ancak güvenilir olmadığı için çok fazla alan yoktu. Ben de site tasarımı hosting domain vs. toplam 2000 lira harcadım belki fazlası. Eğer sende bir site açacaksan asla unutmaman gereken bir şey daha var. Reklamlar. Ben bunu sonradan fark ettim. Neyse ki YouTube ads sayesinde potansiyel kitlemi rahatlıkça buldum. Gerisi sadece sabır işi. Yapacağın iş eğer benimki gibi ise benimle iletişim kurabilirsin. Olabildiğince yardım ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı