Hocam şahıs şirketi kuracağım için o evraklara sahip olacağım o yüzden ilk hedefim Instagram ve N11
Instagram üzerinden Aksesuar vs. satmak mantıklı özellikle yurt dışından ürün getirtip satmak şu aralar denk geldiğim şeyler arasında.
Hocam şahıs şirketi kuracağım için o evraklara sahip olacağım o yüzden ilk hedefim Instagram ve N11
Evet hocam ben de onu düşünüyorum ancak yurt dışı değil de buradaki toptancılardan almayı planlıyorum.Instagram üzerinden Aksesuar vs. satmak mantıklı özellikle yurt dışından ürün getirtip satmak şu aralar denk geldiğim şeyler arasında.
Dikiş tutturabilmek önemli, bunu başarabilen için gerçekten eforsuz bir iş. Çok ciddi paralar dönüyor. 2-3 ay içinde 500$'dan başlayan paralar kazanmak mümkün diyorlar. Ki bu en düşük örneği. Fırsat bulursam mutlaka gireceğim bu işe.Evet biraz karışık herkes farklı bir şey söylüyor. Ama yapmaya değer gibi duruyor pandemi döneminde özellikle.
Evet benimde aklımda var girmek. Ama insanlara senden alması için sebep sunman lazım. O yüzden girmeye korkuyorum biraz.Dikiş tutturabilmek önemli, bunu başarabilen için gerçekten eforsuz bir iş. Çok ciddi paralar dönüyor. 2-3 ay içinde 500$'dan başlayan paralar kazanmak mümkün diyorlar. Ki bu en düşük örneği. Fırsat bulursam mutlaka gireceğim bu işe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.