Kesinlikle hocam. Ama dediğim gibi hardcore oyuncu değilseniz Z686 alın.
Z11 aldım hocam zaten o zaman bunu almayayım ben o değil de ödeme hata verdi siparişler kısmında gözüküyor ürün ilk sipariş boşamı gitti onu anlamadım ben
Kesinlikle hocam. Ama dediğim gibi hardcore oyuncu değilseniz Z686 alın.
Ben de denemek için aldım. İyi olduğunu düşünüyorum incelemelerine baktığımda klavyenin görünüşü muazzam ve hissiyatı da iyi gibi duruyor.hocam klavye iyi mi almaya değer mi pek bir bilgim yok o yüzden soruyorum
Ben de denemek için aldım. İyi olduğunu düşünüyorum incelemelerine baktığımda klavyenin görünüşü muazzam ve hissiyatı da iyi gibi duruyor.
Ben de denemek için aldım. İyi olduğunu düşünüyorum incelemelerine baktığımda klavyenin görünüşü muazzam ve hissiyatı da iyi gibi duruyor.
kaç günde bir geliyor birde gümrük vergisi ne kadar ödediniz.Ben de denemek için aldım. İyi olduğunu düşünüyorum incelemelerine baktığımda klavyenin görünüşü muazzam ve hissiyatı da iyi gibi duruyor.
Kaç günde bir geliyor bir de gümrük vergisi ne kadar ödediniz.
1 hafta sürüyor max 2 haftada gelir. Vergi olarak xaten başta alıyor.kaç günde bir geliyor birde gümrük vergisi ne kadar ödediniz.
1 hafta sürüyor max 2 haftada gelir. Vergi olarak xaten başta alıyor.
teşekkür ederim, iyi gecelerSipariş kısmında gözüküyor hocam bakabilirsiniz ayrıca 10-15 gün arası sürüyor tahmini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.