E-Yooso Z11 alınır mı?

800TL ile alınabilecek en ucuz ve f/p hot-swap mekanik klavye. Klavye zaten Redragon 617. Sadece marka ismi ve renkleri falan farklı. Switchler hakkında dedikleri doğru alt düzey bir switch fakat yeni switchler alana kadar sadece yay sesinden rahatsız olursunuz. Yani kolay kolay bozulacak birşey değil. Alınabilir. Garantisi ise var fakat iade edileceği zaman yurtdışına göndermeniz gerekiyor bu da sadece süreyi uzatıyor.

800TL ile alınabilecek en ucuz ve f/p hot-swap mekanik klavye. Klavye zaten Redragon 617. Sadece marka ismi ve renkleri falan farklı. Switchler hakkında dedikleri doğru alt düzey bir switch fakat yeni switchler alana kadar sadece yay sesinden rahatsız olursunuz. Yani kolay kolay bozulacak birşey değil. Alınabilir.
Kailh ile Gateron arasıymış hocam Huano. Kötü değilmiş o kadar da dediklerine göre.

Garantisi varmış. 1 yıl.

Yok hocam o kadar kötü değil merak etmeyin. Tek sıkıntısı yay sesinden rahatsız olursunuz ona da zamanla alışırsınız. Kulağınızda kulaklık olduğunda hiç duyulmuyor zaten.
Evet hocam amazonun yurtdışı ürünlerinde de kendi 30 gün koşulsuz iade süresi var zaten yanlış bilmiyorsam. Bir de 1 yıl garantisi varsa gayet güzel. Garanti kısmını hiç araştırmadım çünkü.

Yok hocam o kadar kötü değil merak etmeyin. Tek sıkıntısı yay sesinden rahatsız olursunuz ona da zamanla alışırsınız. Kulağınızda kulaklık olduğunda hiç duyulmuyor zaten.
Evet hocam amazonun yurtdışı ürünlerinde de kendi 30 gün koşulsuz iade süresi var zaten yanlış bilmiyorsam. Bir de 1 yıl garantisi varsa gayet güzel. Garanti kısmını hiç araştırmadım çünkü.
Peki hocam bu klavye mi yoksa dk61e mi?

Peki hocam bu klavye mi yoksa dk61e mi?
Hocam e-yooso z11 özelleştirme açısından daha geniş. DK61E optik mekanik olduğu için sadece gateron optik switchleri takabiliyorsunuz. Bu switchlerin de çoğu biraz sorunlu. Stem'den dolayı aşırı cızırtı sesi yapıyor. Ben custom klavye sevdiğim için e-yooso z11 tercih ederdim. Siz nasıl isterseniz. DK61E'de gayet güzel klavye.

Hocam e-yooso Z11 özelleştirme açısından daha geniş. DK61E optik mekanik olduğu için sadece Gateron optik Switch'leri takabiliyorsunuz. Bu Switch'lerin de çoğu biraz sorunlu. Stem'den dolayı aşırı cızırtı sesi yapıyor. Ben Custom klavye sevdiğim için e-yooso Z11 tercih ederdim. Siz nasıl isterseniz. DK61E'de gayet güzel klavye.

Hocam Switch değiştirmeden kullanılmıyor mu bu klavyeler? Switch'ler çok pahalı almasam olur mu?

800TL ile alınabilecek en ucuz ve f/p hot-swap mekanik klavye. Klavye zaten Redragon 617. Sadece marka ismi ve renkleri falan farklı. Switchler hakkında dedikleri doğru alt düzey bir switch fakat yeni switchler alana kadar sadece yay sesinden rahatsız olursunuz. Yani kolay kolay bozulacak birşey değil. Alınabilir. Garantisi ise var fakat iade edileceği zaman yurtdışına göndermeniz gerekiyor bu da sadece süreyi uzatıyor.
Hocam selamlar. Redragon k617 fizz alma düşüncem var. Bu yay sesi haricinde uzun kullanımda herhangi bir sorun olur mu? Yay sesi aşırı fazla değilse pek önemsemem

Redragon K617 önerir misiniz hocam, uzun ömürlü müdür ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı