Hocam mümkünse bütçe bir de boyut tercihi verin de yoksa aralık çok geniş oluyor, hepsini atmam gerekir.
Atarım isterseniz tabi de ikimiz de daha çok uğraşırız.![]()
Hocam o zaman bu üçü var.2kdan pahalı olmasın o zaman boyut olarakta inanın fark etmez oyunda rahat hissettiğim performansı iyi olan yeterli ses ışık boyut vs önemsiz detaylar benim için
Hocam o zaman bu üçü var.
Mekanik isterseniz bunlar
![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5087S-SP QMK Mint TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
Manyetik isterseniz bu
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam ürünler 2k dan fazla ama şu an iyzico cashback kampanyalarıyla 2k nın altına düşüyor.
Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız anlatırım.
Valla hocam aslında daha düşük bütçede k617 fizz, z11, ak680 falan var ama onları alınca 1 en fazla 2 yılda switchlerin ömrü tükenecek. O yüzden bütçeniz varken en azından daha düzgün bir klavye önermek istedim.Seve seve bu tarz klavylere fun60proya falan kaldık galibaçok teşekkür ederim iyzicoyu araştırır yaparım bi şekil zaten çok yardımcı oldunuz iyi geceler hocam
İkisi de iyi hocam. Fun60 manyetik switch olduğu için daha çok özellikleri olur ama ses, hissiyat ve boyut olarak F75 daha iyidir. Sizin zevkinize kalıyor ama bana sorarsanız ben f75 tercih ederdim. Tabi siz kendi ihtiyaçlarınıza göre tercih yapın@Yuiis Hocam fun60pro mu yoksa ikinci el hiç oynanmamış aula f75 mi önerirsiniz pekisadece garantisi olmayacak f75de fun60da benim işimi aslında rahat rahat görür ikisi de aynı fiyat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.