Elektronik E-YOOSO Z11 RGB vergısız 290 TL!

Bana aldığının fotoğrafını atar mısın? Duruma göre sesi, hissiyatı ve rengi değişecektir.
Arahama'nın dediği gibi Siparişlerim kısmında gözüken bu.
İlk gönderideki linke tıklayınca gözüken default klavye ile benim aldığımın tuşlarının renkleri farklı. Switch seçerek yanlış birşey yapmamışımdır umarım.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    40,5 KB · Görüntüleme: 56
Arahama'nın dediği gibi Siparişlerim kısmında gözüken bu.
İlk gönderideki linke tıklayınca gözüken default klavye ile benim aldığımın tuşlarının renkleri farklı. Switch seçerek yanlış birşey yapmamışımdır umarım.
Red switch sessiz ve yumuşak tuşlar demek, blue switch sert ve yüksek sesli tuşlar demek. Ben kırmızı seviyorum. Hiç kullanmadıysan ve membrandan geçeceksen her türlü seversin.

Arkadaşlar bu klavyelleri alıp satsak mantıklı olur mu?

Olmaz. İhtiyacın varsa al yoksa alma. İhtiyacı olan biri alır senin yerine 🙂

Arahama'nın dediği gibi siparişlerim kısmında gözüken bu.
İlk gönderideki linke tıklayınca gözüken default klavye ile benim aldığımın tuşlarının renkleri farklı. Switch seçerek yanlış bir şey yapmamışımdır umarım.

Eğer takur tukur istemiyosanız iyi seçim yapmışsınız ama takur tukur çalışsın diyorsan yanlış almışsın.

Olmaz. İhtiyacın varsa al yoksa alma. İhtiyacı olan biri alır senin yerine 🙂

Eğer takur tukur istemiyosanız iyi seçim yapmışsınız ama takur tukur çalışsın diyorsan yanlış almışsın.

Hocam bırakın insanlar alsın parayla sonuçta milletin hakkına çökmüyorlar parasını veriyor yatırım yapıyor o zaman insanlar altında almasın dolarda aynı şey bana göre :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı