belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Teşekkür ederim.
Sadece renkler farklı olacaktır değil mi?
Bana aldığının fotoğrafını atar mısın? Duruma göre sesi, hissiyatı ve rengi değişecektir.
Teşekkür ederim.
Sadece renkler farklı olacaktır değil mi?
Arahama'nın dediği gibi Siparişlerim kısmında gözüken bu.Bana aldığının fotoğrafını atar mısın? Duruma göre sesi, hissiyatı ve rengi değişecektir.
Normal fiyatı 700 TL olmuş gezinirken bunu gördüm, buyurun linki:
E-YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo, seyahat PC için taÅınabilir - AliExpress 7
Eki Görüntüle 2249503
Red switch sessiz ve yumuşak tuşlar demek, blue switch sert ve yüksek sesli tuşlar demek. Ben kırmızı seviyorum. Hiç kullanmadıysan ve membrandan geçeceksen her türlü seversin.Arahama'nın dediği gibi Siparişlerim kısmında gözüken bu.
İlk gönderideki linke tıklayınca gözüken default klavye ile benim aldığımın tuşlarının renkleri farklı. Switch seçerek yanlış birşey yapmamışımdır umarım.
Arkadaşlar bu klavyelleri alıp satsak mantıklı olur mu?
Arahama'nın dediği gibi siparişlerim kısmında gözüken bu.
İlk gönderideki linke tıklayınca gözüken default klavye ile benim aldığımın tuşlarının renkleri farklı. Switch seçerek yanlış bir şey yapmamışımdır umarım.
Şu anda ürünün vergi dahil kaç TL olduğunu söyleyebilecek birisi var mı?
Şu anda ürünün vergi dahil kaç TL olduğunu söyleyebilecek birisi var mı?
Olmaz. İhtiyacın varsa al yoksa alma. İhtiyacı olan biri alır senin yerine
Eğer takur tukur istemiyosanız iyi seçim yapmışsınız ama takur tukur çalışsın diyorsan yanlış almışsın.
Yukarıdaki SST'e 442 gözüküyor sepete ekleyip kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.