Çözüldü E-YOOSO Z11 sol Shift sert

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.Eerdem0

Centipat
Daha fazla  
Dün arkadaşlarımla PUBG oynarken sol Shift'in köküne kadar basmadan hızlı koşamadıgımı fark ettim. Bu sabah tuşu çıkartıp tekrar denedim yine aynı forumda 1 arkadaşta da aynı sorun varmış ama benimki ile aynı mı bilmiyorum.

Çözüm

Tuş büyük o yüzden öyle hissettiriyor aslında siz ortadan değil yandan basmaya çalışıyorsunuz. Zamanla yumuşar Z11t kullanıyorum başta hafif sertti yumuşadı.

Eğer çok sıkıntıysa yedek switch deneyin.

Tuş büyük o yüzden öyle hissettiriyor aslında siz ortadan değil yandan basmaya çalışıyorsunuz. Zamanla yumuşar Z11t kullanıyorum başta hafif sertti yumuşadı.

Eğer çok sıkıntıysa yedek switch deneyin.

Çözüm

Switch nasıl değiştirecegim hiç çıkarmadım.

Normalde sağ Shift'te yarım bassam bile algılıyor solda ise bayağı bayağı parmagımı kasarak basmam gerekiyor.

Switch ve tuşu değiştir yeniden dene kutuyun içinden gelmiştir diye düşünüyorum.

Switch nasıl değiştirecegim hiç çıkarmadım.

Normalde sağ Shift'te yarım bassam bile algılıyor solda ise bayağı bayağı parmagımı kasarak basmam gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynı klavye değil ama mantık aynı.

Zorluyorum ama çıkmıyor switchin üst tarafı egilme derecesine geldi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…