Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon'da bile 2K satılıyor bu markanın klavyeleri 1000 TL beleş fiyat hala gelmiş bilinçli diyor :D

Hocam ben de aldım bu klavyeyi şimdi. Almamış olsaydım ve konuyu görseydim.
Ve başka bir zaman klavye ihtiyacım olsaydı bunu 1000 TL'ye almazdım. Çünkü böyle bir indirim olmuş farkındayım ve bunun gibi indirimler yılda 1 kez kesin olurken ben bu klavyeyi ister kapalı kutu olsun 1000 TL'ye almam. Hadi kargo süresi falan diyeyim ,
600 e alırım taş çatlasın.

Millet bodrum esnafına döndü Max 700-800 TL edecek klavyeyi 1000 TL üstü fiyatlara itelemeye çalışıyorlar.

Ederi o zaten 1200-1000 TL.

Hocam ben de aldım bu klavyeyi şimdi. Almamış olsaydım ve konuyu görseydim.
Ve başka bir zaman klavye ihtiyacım olsaydı bunu 1000 TL'ye almazdım. Çünkü böyle bir indirim olmuş farkındayım ve bunun gibi indirimler yılda 1 kez kesin olurken ben bu klavyeyi ister kapalı kutu olsun 1000 TL'ye almam. Hadi kargo süresi falan diyeyim,
600'e alırım taş çatlasın.

Yani sizin görüşünüz böyle tabii herkes almak zorunda değil.

Ne zaman gelir?

Dosya Ekleri

• IMG-20240710-WA0014.jpg
    IMG-20240710-WA0014.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 37
Bulunduğum ilçeye gelmiş. 10-18 gün sürmesi normal mi?
Dağıtıma çıkmıştır. Bu saatlerde teslimat olmaz zaten hangi kargo firması getiriyorsa o firmanın ilçenizin şubesindedir. Yarına gelir. Olmazsa bildiğim kadar Ali Express kargolarır PTT ile geliyor. Araştırıp takip numaranızı bulabilirsiniz eğer verilmediyse. Herhangi bir takip numarası verildi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı