Hagu
Hectopat
Hocam İngilizce klavye alıp Windows'tan klavye tipini de İngilizceye çevirsek sıkıntısız kullanabiliriz değil mi?
Ayrıca İngilizce almanın başka bir dezavantajı var mı?
Sıkıntı olmaz.
Hocam İngilizce klavye alıp Windows'tan klavye tipini de İngilizceye çevirsek sıkıntısız kullanabiliriz değil mi?
Ayrıca İngilizce almanın başka bir dezavantajı var mı?
Sadece harf.
O zaman günlük kullanıcı için pek bir dezavantajı yok gibi doğru anladıysam bende sipariş ediyorum bakalım. Hocam sizce hangi renk daha iyi çok kararsız kaldım:
O zaman günlük kullanıcı için pek bir dezavantajı yok gibi doğru anladıysam bende sipariş ediyorum bakalım. Hocam sizce hangi renk daha iyi çok kararsız kaldım:
Bence beyaz.O zaman günlük kullanıcı için pek bir dezavantajı yok gibi doğru anladıysam bende sipariş ediyorum bakalım. Hocam sizce hangi renk daha iyi çok kararsız kaldım:
Hocam galiba alacağımi teşekkürler.1-dolandırıcı değil.
2-Çin falan herhalde 2 hafta içinde gelir.
3-güvenilir
4-zaten alırken vergiyi veriyorsun gümrükte fazla vergi parası çıksa bile aliexpress sizden bu parayı geri istemez.
Bence tam beyaz boğuyor beyaz-gri-turuncu aldım.
Full beyaz model var mı ki hocam.Bence tam beyaz boğuyor beyaz-gri-turuncu aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.