Heunzey
Kilopat
Yok sadece lekeler var okdr.
Hoşuma bayağı gitti ancak FN tuşları olmayınca yapamıyorum bir de blue switch seviyorum.
FN tuşları var olması lazim Z94 de.
Hoşuma bayağı gitti ancak FN tuşları olmayınca yapamıyorum bir de blue switch seviyorum.
FN tuşları var olması lazim Z94 de.
Olsa da olmuyor.
Bir şey diyeceğim en ile TR'nin ne farkı var Z11 de tuş un üstünde i yok ancak normalde inin olduğu yere bastığımda i harfi çıkıyor.
Anladım teşekkürler.TR hafleri yok. Yerlerini biliyorsanız sıkıntı yapmaz. Ç ğ tarzi. Ayarlardan TR Q klavyeye alırsanız sıkıntı olmaz.
Hocam ben şimdi uyandım mesaj atmışlar dağıtımda diyor teslim edilmezse sistemde teslim edilmedi yazar değil mi şu an dağıtımda diyor. İşin garibi ben pendikteyim kartaldan nasıl dağıtıma çıkıyor çok garip.
Vallahi kargo oradan geliyor ben sakaryadayım bana nasıl daha erken ulaştı ona şaşırdım. Teslim edilemedi yazıyor. Teslim edilmez ise cihet hazırlama listesine eklendi diyor oda sonraki gün dağıtıma gelecek demek. Anlamadım nasıl evde yok yazmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.