Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz sert kullanmanız gerekiyor. Aparatlarıyla birlikte çok rahat çıkıyor. Klavye elime ulaştı gayet güzel hissiyatı var. Beğendim.
Hocam cidden alt taraftaki tuşları çıkardım ama numerik tuşlardaki switchler çıkmıyor onu da deneyebilir misiniz? Çıkıyorsa cidden böyle iş yapan kişilere ağır sövmek lazım.

Hayır ekstra switch almadım henüz. Üzerindeki switch'i söküp geri taktım. Üzerindeki switch şimdilik iş görüyor. İlerleyen zamanlarda değiştirmeyi planlıyorum.
Aliexpressten ucuz aldığımız switchler bu switchlerden neden daha iyi olsun ki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce ?

Aliexpressten ucuz aldığımız switchler bu switchlerden neden daha iyi olsun ki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce ?
Ucuz switch olunca kötü switch olmuyor hocam. Sesleri çok iyi olan ucuza switchler mevcut örnek CIY asura.

Hocam cidden alt taraftaki tuşları çıkardım ama numerik tuşlardaki switchler çıkmıyor onu da deneyebilir misiniz? Çıkıyorsa cidden böyle iş yapan kişilere ağır sövmek lazım.
Bu arada çıkardım da cidden çok sert çektim zar zor çıktı utanmasa çıkmayacak. Çıkan switch 2 metre uçuyor.

Ucuz switch olunca kötü switch olmuyor hocam. Sesleri çok iyi olan ucuza switchler mevcut örnek CIY asura.

Bu arada çıkardım da cidden çok sert çektim zar zor çıktı utanmasa çıkmayacak. Çıkan switch 2 metre uçuyor.
bu arada aşırı zor çıkıyor heralde zorladım çıkmadı daha

Bugün benim kargo gelmez. Belki yarın getirirler. Yarın gelmezse Pazartesi de tatil Salı gününe kalır.

Gg boy kang white 70 tanesi 209 TL ben aldım deneyeceğim. Fiyat çok uygun bu fiyata yok. İsteyen alabilir ama uyumsuz olabilir. Ben kendimi feda edip aldım gelince denerim ama indirim biter muhtemelen.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
141,10TL 30%OFF | GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı

@Yağız Özel

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı