Oldukca güzel duruyor hayırlı olsun hocam.
Evet benim de hoşuma gitti, minik, tatlı bir şey ancak benim için tek sıkıntısı ben alırken yön tuşları olmadığına dikkat etmemiştim. Tamamen benim hatam. En sağ altta kalan CTRL, yazdır, FN ve "?" tuşlarını yerine kullanma şansım var mı?
Evet benim de hoşuma gitti, minik, tatlı bir şey ancak benim için tek sıkıntısı ben alırken yön tuşları olmadığına dikkat etmemiştim. Tamamen benim hatam. En sağ altta kalan CTRL, yazdır, FN ve "?" tuşlarını yerine kullanma şansım var mı?
Çıkarma amacınız nedir?Ben switchlerin yarısından fazlasını çıkardım darısı diğerlerinin başına. Ek bilgi vereyim attığım fotoğraftaki switch pullerı kullanabilirsiniz yanında gelen bir işe yaramıyor. Bildiğin switch pullerı da yamulttum çıkaracağım diye. Huano switchlerin içinden geçtim çıkarırken.
@belirsizz
Hocam hayırlı olsun, sen çok hevesliydin kargoya verilme sürecinde çok mesajını görmüştümKlavye gelmiş arkadaşlar.
Çıkarma amacınız nedir?
Hocam hayırlı olsun, sen çok hevesliydin kargoya verilme sürecinde çok mesajını görmüştüm![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.