E-YOOSO Z11 X tuşu çalışmıyor

Çince yazdım sesin kötü oldugunu ve kutu da ezikti onu da belirttim başka bir şeye gerek var mı fotograf ve video da ekledim.
Sesin bize gelenler ile aynı olmadığınza eminseniz ve iade kabul etmezlerse ve sadece ses kötüyse yeni switch alıp çözebilirsiniz.

Sesin bize gelenler ile aynı olmadığınza eminseniz ve iade kabul etmezlerse ve sadece ses kötüyse yeni switch alıp çözebilirsiniz.

Videolarını izledim bilmiyorum ama begenmedim şahsen bakalım olmazsa dediginizi yaparım.

Aynı sorunu bende yaşıyorum Windows tuşu calışmıyor ürün/para iadeleri kısmına geldim ama en
İade yöntemi
Bırakma
Paketinizi posta ücretine tabii tutmak için gibi şeyler yazıyor kargoyu geri göndermeyeçeğim değil mi veya yanlış yerde miyim arkadaşlar Windows tuşu önemli bir tuş Alt Tab atamıyorum switch değiştirdim hala aynı.

Doğru yermi burası bir de 16. dolara kadar alabilirimişim kendi aldıgım fiyatımı yazmam gerekiyor?

Bir şeyler yaptım hadi hayırlısı umarım kargoyla vesaire uğraştırmazlar.

Doğru yerden verdim değil mi iadeyi klavye gitmeden para geleçek arkadaşlar eğer kargoyla falan uğraşacaksam geri kapatayım. Birisi yardımcı olursa sevinirim ya.

Dosya Ekleri

• aliexpress.png
    133,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Switch degişmene ragmen aynı mı?

Switch degişmene ragmen aynı mı?

Switchi değiştirdim düzeldi ama bana para iadeside yaptılar. İadede edemiyorum para geldiği icin biraz şaşırdım ya

Ne yapmam lazım? Klavye düzeldi ama para iadeside yaptılar bunlar. parayı biyeremi vereyim harammı bu para.

Son düzenleme:
Ne yapmam lazım? Klavye düzeldi ama para iadeside yaptılar bunlar. parayı biyeremi vereyim harammı bu para.
Geri verebileceğinizi sanmam. Bir şeyin haram olup olmadığını takıyorsanız bence haram.

Switchi değiştirdim düzeldi ama bana para iadeside yaptılar. İadede edemiyorum para geldiği icin biraz şaşırdım ya
Hocam talebiniz ne zaman sonuca ulaştı? Benim üçüncü gününe girecek hala ses seda yok.

Hocam talebiniz ne zaman sonuca ulaştı? Benim üçüncü gününe girecek hala ses seda yok.

Ben geçe 1 de açtım sabah 13:00 gibi para iadesi yapılacak diye yazdılar 1-3 iş günü arasında paranız yataçak hala yatmadı ama bekliyorum bir umutla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…