E-YOOSO Z11 X tuşu çalışmıyor

Kabul Etmiyorum'a basınca tekrar video atıp açıklama yapabiliyoruz sanırsam.
Eki Görüntüle 2268570
Eki Görüntüle 2268571

@belirsizz o bilgi sunun kısmına çalışmayan tuşları gösteren video çekip açıklamasına ne yazsam. Tam para iadesi istesem zaten yapıyorlar fakat klavyeyi geri göndermem gerek. O zamanda indirim bittiği için klavyeyi daha bu fiyata alamayacağım. Açıklamaya şöyle bir şey yazsam mantıklı mı " videoda gösterildiği gibi klavyedeki iki tuş çalışmıyor. Ürünü indirimle 700TL'ye almıştım. Şu an ürünün fiyatı 1300TL. Ürünü iade edersem indirim olmadığı için tekrar alamayacağım. Bu yüzden tam para iadesi istiyorum." gibi bir şey yazsam olur mu sizce? Zaten denk gele gele bana gelir bu şeyler. Herkese iade ederler bana 300TL verirler :D

Kanıt yollamadın mı sorununa dair ben yolladım ve iade aldım.

Kabul Etmiyorum'a basınca tekrar video atıp açıklama yapabiliyoruz sanırsam.
Eki Görüntüle 2268570
Eki Görüntüle 2268571

@belirsizz o bilgi sunun kısmına çalışmayan tuşları gösteren video çekip açıklamasına ne yazsam. Tam para iadesi istesem zaten yapıyorlar fakat klavyeyi geri göndermem gerek. O zamanda indirim bittiği için klavyeyi daha bu fiyata alamayacağım. Açıklamaya şöyle bir şey yazsam mantıklı mı " videoda gösterildiği gibi klavyedeki iki tuş çalışmıyor. Ürünü indirimle 700TL'ye almıştım. Şu an ürünün fiyatı 1300TL. Ürünü iade edersem indirim olmadığı için tekrar alamayacağım. Bu yüzden tam para iadesi istiyorum." gibi bir şey yazsam olur mu sizce? Zaten denk gele gele bana gelir bu şeyler. Herkese iade ederler bana 300TL verirler :D

O parayı vermeyebilirler, bence yeni bir klavye istemek daha mantıklı.

1300 vermezler hocam kargoya iade etmeyeceksin zaten herhalde aldığın parayı veriyorlar 300 verirse senin kanıtının yetersizliginden olabilir.

1300 vermezler hocam kargoya iade etmeyeceksin zaten herhalde aldığın parayı veriyorlar 300 verirse senin kanıtının yetersizliginden olabilir.

Hocam 1300TL istemiyorum zaten. Klavyeyi indirimde aldım ve aldığım fiyat ile şu anki güncel fiyatı arasında 700TL gibi bir fark var. Klavyenin bozuk çıkması benim suçum değil iade ettiğimde ise klavyeyi tekrar aynı fiyattan alamayacağım yani kusurlu ürünün denk gelmesinden dolayı klavyeyi kaçırmış olacağım iade edersem. Bunu demek istedim. Kanıt yetersizliğinde ise yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Klavye test etme sitesinde çalışmadığını gösterdim, hem tusa bastığım hem de ekran gözüküyor o sırada. Sonra notları açtım orada çalışmadığını gösterdim. En sonda klavyenin arkasını çevirerek etiketini gösterdim ki klavyenin Z686 olduğu belli olsun. Yapılacak her şeyi yaptım videoda.

Yani tekrar video ile çalışmadığını gösterip açıklamasına da yeni bir klavye gönderilirse iade edeceğimi mi yazayım?

Hocam 1300tl'yi istemedim yanlış anlaşılmış orası. İndirimli fiyata aldığım klavye sırf kusurlu çıktığından dolayı iade ettiğimde tekrar almak için 1300tl ödemem lazım. Bunun sorumlusu ise firma çünkü klavye kusurlu. Bundan dolayı aldığım indirimli fiyatı hani 700tl yi istiyorum, 1300tlyi değil. Ama onlar bana 300tl teklif ediyor veya tam para iadesi yapalım klavyeyi geri gönderin diyorlar. Eee her türlü ben zararlı çıkıyorum. İade etsem tekrar indirimli fiyattan klavyeyi alamayacağım. 300tl yi kabul etsem 2 tuşu bozuk klavyeyi neden kullanayım bir de önemli tuşlar. Ya tam para iadesi yapacaklar yada yeni klavye göndermeleri lazım mağdur olmayayım.

Çözümleri kabul etmeyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı