E-YOOSO Z11 X tuşu çalışmıyor

Ben geçe 1 de açtım sabah 13:00 gibi para iadesi yapılacak diye yazdılar 1-3 iş günü arasında paranız yataçak hala yatmadı ama bekliyorum bir umutla.
Bazen onlar yatırsa bile bankanın yatırması sürebiliyor.

Ben geçe 1 de açtım sabah 13:00 gibi para iadesi yapılacak diye yazdılar 1-3 iş günü arasında paranız yataçak hala yatmadı ama bekliyorum bir umutla.
Benim ki 4 gün oldu. Ne kadar sürecek acaba? Açıklama yapıp kanıt olarak video gönderdikten sonra başka bir şey yapmıyoruz değil mi? Satıcı ile görüş falan gibi.

Bugün geri dönüş aldım. Zaten bana denk gelir böyle şeyler. Tam para iadesi yapmıyor, iki önerisi var. 750TL'ye almıştım klavyeyi. İlk çözümü 350TL ödemek. İkinci çözümü klavyeyi geri verirsem hem paramın tamamini veriyor hem de kargo parasını kendisi ödüyor. Bir de önerilen şeyleri kabul etmiyorum seçeneği var. Ne yapsam sizce? O kadar kişi tam para iadesi aldı ürünü geri vermeden bana öyle denk gelmez zaten.

Bugün geri dönüş aldım. Zaten bana denk gelir böyle şeyler. Tam para iadesi yapmıyor, iki önerisi var. 750TL'ye almıştım klavyeyi. İlk çözümü 350TL ödemek. İkinci çözümü klavyeyi geri verirsem hem paramın tamamini veriyor hem de kargo parasını kendisi ödüyor. Bir de önerilen şeyleri kabul etmiyorum seçeneği var. Ne yapsam sizce? O kadar kişi tam para iadesi aldı ürünü geri vermeden bana öyle denk gelmez zaten.

Bazılarına direk para iadesi yapmışsınız, bende öyle istiyorum der misin?

Bazılarına direk para iadesi yapmışsınız, bende öyle istiyorum der misin?

Hocam önerilen şeyi kabul etmiyorum dersem. Tekrar bir teklif sunabiliyor muyum yoksa iade talebi mi kapanıyor kabul etmediğim için?

Ona basmadan mesaj yazamıyor musun?
Kabul etmiyorum'a basınca tekrar video atıp açıklama yapabiliyoruz sanırsam.
Screenshot_13.jpg

Screenshot_14.jpg

@belirsizz o bilgi sunun kısmına çalışmayan tuşları gösteren video çekip açıklamasına ne yazsam. Tam para iadesi istesem zaten yapıyorlar fakat klavyeyi geri göndermem gerek. O zamanda indirim bittiği için klavyeyi daha bu fiyata alamayacağım. Açıklamaya şöyle bir şey yazsam mantıklı mı " videoda gösterildiği gibi klavyedeki iki tuş çalışmıyor. Ürünü indirimle 700TL'ye almıştım. Şu an ürünün fiyatı 1300TL. Ürünü iade edersem indirim olmadığı için tekrar alamayacağım. Bu yüzden tam para iadesi istiyorum." gibi bir şey yazsam olur mu sizce? Zaten denk gele gele bana gelir bu şeyler. Herkese iade ederler bana 300TL verirler :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı