İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun aldığı ürün farklı, bizimkinin RGB versiyonu. Stokta yoktu en son. Stoktayken de 950 TL'ye geliyordu. O paralara DK61E var zaten.
Sipariş ettim hocam 710 TL gibi bir fiyata geldi sanırsam ayrıca ürün geldiğinde yazarım Outemu olup olmadığı hakkında benim için çok fark etmiyor Outemu olup olmaması sonuçta yedek switchlerim var ayrıca istediğim tüm özellikler var beyaz, RGB, hot swap, %60.

Evet ama 300 TL değil 150 TL ithalat depozitosu vardı.
Galiba öyle bir olay var benim aldığım beyaz modelde de 150 TL gösteriyordu daha az aldı.

Bu modlama dediginiz olay nedir bilmedigimden soruyorum.
Klavyenin sesini değiştirmek için yapılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Galiba öyle bir olay var benim aldığım beyaz modelde de 150 TL gösteriyordu daha az aldı.
Son ürün diye depozitosu düşmüştü RGB olanın.

Şimdi benim iade edip RGB almama gerek var mı? Fiyatı 900tl mi?

Amazon.com.tr bana bunu aldım demişti.
evet bunu aldım fakat red switch versiyonuydu, isterseniz değerlendirmelere bakın Huano switch geldiğini söyleyen varsa bence direkt sipariş verin

evet bunu aldım fakat red switch versiyonuydu, isterseniz değerlendirmelere bakın Huano switch geldiğini söyleyen varsa bence direkt sipariş verin
İthalatı fazlaymış bence de iadeyle uğraşmayın

Şimdiden hayırlısı olsun. Bir de senden görelim bakalım.
Hocam bu switchleri çıkarmak için olan aparat switch plastiğine göre çok mu sert? klipslerin birisini gevşettim de sıkıntı olmadı sonra bi korku yüklendi saldım switchleri çıkarmayı

Hocam bu switchleri çıkarmak için olan aparat switch plastiğine göre çok mu sert? klipslerin birisini gevşettim de sıkıntı olmadı sonra bi korku yüklendi saldım switchleri çıkarmayı
Hepsi metal aslında. Doğru yandan tutarsan biraz sert çektiğinde geliyor. Geri takarken dikkatli olman lazım pinleri doğru yönde olsa bile bastırırken pinleri kırdım ben.

Hepsi metal aslında. Doğru yandan tutarsan biraz sert çektiğinde geliyor. Geri takarken dikkatli olman lazım pinleri doğru yönde olsa bile bastırırken pinleri kırdım ben.

Hocam Switch çıkarmayı öğrendim şimdi sökmeye başladım, öğrenci evinde klima yok vantilatör bozuk yavaş yavaş terleye terleye çıkartıyorum güncellemeleri paylaşırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…