İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle fark var. Space tuşunu da bantla kaplarsan olur bu iş. 4 ya da 5 kat bantı üst üste çekip düz yere yapıştır. Sonra tuşu üstüne koyup köşelerinden ya kes ya da çizip makasla kes. Tuşların oturacağı yerleri de + şeklinde kesip tuşun içine oturt. Baya fark ediyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-05-15-14-04-463_com.whatsapp.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 60
videoda 2 kat bantlı space hocam

Hocam ben yanında gelen turuncu spacebar'a tape mod yaptım ama çok fazla tocky ses alamıyorum. Dediğiniz gibi 4 kat bant çektim fakat bir değişiklik yok gibi. Acaba stock spacebar ile mi denesem dedim.
Ben de turuncu olanı taktım baya fark var. Bant modu yapmadığın olanı takıp ses farkını görebilirsin. Bir de şöyle bir modlama var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu yara bandı modu da baya işe yarıyor. Switchi çıkartıp kırmızı işaretli tırnaklardan birini yukarı kaldır sonra diğeri de geliyor. Çıkardığın yerin orası hafif yağlı olabilir onu temizleyip yarabandını yapıştırıp yerine geri koy. Sesi çok tatlı oldu.

Böyle daha da iyi oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230806_040021~2.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20230806_132156.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
stock space tuşuna mı geçsem acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…