İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun hocam, ben stokta kalan son klavyeyi aldığım için ithalat düşük geldi. Blue Switch olan 1 stoka kalırsa belki o da 140 ithalat ister.
Hocam Prime'dan dolayı düşük geliyor ithalat diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Uyarı yemek istemiyorum.

Hocam Prime'dan dolayı düşük geliyor ithalat diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Uyarı yemek istemiyorum.
Prime kaynaklı değil. O ürünün depozitosu o şekilde ama sürekli stokta yok. Blue switch 300 küsür ama red 140 falan.

Bu arada ben başka bir klavye aldım, kargoya verilmiş ancak ürün yurt dışında olmasına rağmen kargo firması: Kolay Gelsin görünüyor. Normal mi?

İstanbul'da gümrükten geçtikten sonra takip kodunu girip takip edebileceksin.
Yani Türkiye'ye gelince ki verilecek kargo firmasını ve kargo takip kodunu sistem, ürün yurt dışındayken belirliyor değil mi?

Hocam satıcıya sordum benim aldığım modelde hot swap var mı diye adam var dedi. Eğer aldığım modeli almayı düşünenler var ise aydınlatmış olayım. @208222

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…