İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masking tape ve a101 hidrofil pamuğum hazır. İlerleyen zamanlarda yapabilirim belki.
A101 detayı önemli. Videolarda pek belli olmasa da çok tatlı bir sesi oluyor. Klavyeyi parmakladıkça parmaklayası geliyor insanın

A101 detayı önemli. Videolarda pek belli olmasa da çok tatlı bir sesi oluyor. Klavyeyi parmakladıkça parmaklayası geliyor insanın
Pamuğun yarısını mı kullandınız tamamını mı? Hanım kızabilir hepsini kullanırsam ona göre gidip bir tane daha alayım.

Pamuğun yarısını mı kullandınız tamamını mı? Hanım kızabilir hepsini kullanırsam ona göre gidip bir tane daha alayım.
Hocam ne yarısı ne tamamı Bir kiloluk pamuk o. Önce açıp yarısını veya daha ince halini katman şeklinde bozmadan ayırıp tam klavye boyutunda kesin. Zaten genişliği klavye kadar, uzunluğunu ayarlayın sadece.

kralsın hocam, bir ayağı kesmemiz gerekiyor yoksa kapanmıyor demişsiniz de pamuğun o taraflarını inceltsek kapanmaz mı? klavyeden parça eksilsin istemedim de

kralsın hocam, bir ayağı kesmemiz gerekiyor yoksa kapanmıyor demişsiniz de pamuğun o taraflarını inceltsek kapanmaz mı? klavyeden parça eksilsin istemedim de
Benim bant kalınlığından dolayı kapanmamıştı. Bir deneyin kapanırsa kesmenize gerek kalmaz.

Son durum nedir? Halledebildin mi? @sherkll

Son düzenleme:
Hocam yarın sipariş etmeyi düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/klavyesi-Bluetooth-ergonomik-aydınlatma-bilgisayar/dp/B09QS9J299/ref=sr_1_2?qid=1691187322&refinements=p_4:HUO+JI&s=electronics&sr=1-2&th=1 bu model ile sizin incelediğiniz arasında fark var mı? Yani switchleri outemu mu gelir yoksa sizinkinden mi? @208222

Ayrıca outemu olsa bile alabilirim çünkü hot swap var ve benim yedekte sorunsuz 87 tane outemu red switchim duruyor.

Hocam şöyle yanıt vereyim, ben RGB alırken bana Outemu geleceği söylendi buradaki bazı arkadaşlar tarafından ve Amazon açıklamalarından fakat yukarılarda görebileceğiniz üzere RGB modelde Huano Switch ile geldi. Attığınız linkte hiç açıklama yok fakat isterseniz şansınızı deneyin. Sonuçta Outemu gelse bile sıkıntı yok demişsiniz.

Aynen hocam zaten bu fiyata hot swap yok ayrıca bozulsa bile yedeğim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…