Elektronik E-YOOSO Z686 460 TL

Z11 ve Z686 hemen hemen aynı FN tuşuyla NumLock açılıyor.
Z94 de ayrı NumLock var.
Genel olarak bu markanın E-YOOSO klavyeleri ucuz ve kaliteli.

Ama ben Z11 ve Z94 söyledim NumLock kısmı için söylemiştim bu klavyeye göre Z94 nasıl.

Ben NumLock istemediğimden küçük klavye arıyordum o yuzden bunu aldım.
Sizin aldığınz modellerde iyi.

Z11 almıştım ama yön tuşları olmadığı için çok içime sinmemişti. Bunu da aldım şimdi. Sanırım Z11'i gelince satacağım.
Teşekkürler, Portekiz beyaz-gri (Z686RGB-WG-pt) olandan 0.18 jeton indirimi ile 13.97 dolara aldım. Nays 479.50 TL çekti. TL ile alırken 498 TL idi.
Hocam ben Nays ile alamadım bir türlü, hata verip durdu. Papara ile aldım 14.29 dolara 490,63 TL (468,57 TL komisyonsuz fiyat) ödedim.

Z14 ile Z94 arasında kararsız kaldım bugüne kadar hep tam boy klavye kullandığım için küçük klavyeler tuhafıma gidiyor. Küçük klavyenin daha az yer kaplama dışında avantajı var mı?

Z14 ile Z94 arasında kararsız kaldım bugüne kadar hep tam boy klavye kullandığım için küçük klavyeler tuhafıma gidiyor. Küçük klavyenin daha az yer kaplama dışında avantajı var mı?

Çok yok aslında oyun oynayan biriysen kullanmadın tuşlar kalkıyor ve mouse için daha çok alanın oluyor.
Klavye küçük oluğundan çantana rahatça sığar.

Z11 almıştım ama yön tuşları olmadığı için çok içime sinmemişti. Bunu da aldım şimdi. Sanırım Z11'i gelince satacağım.

Hocam ben Nays ile alamadım bir türlü, hata verip durdu. Papara ile aldım 14.29 dolara 490,63 TL (468, 57 TL komisyonsuz fiyat) ödedim.

İyi almışsınız gine.
Klavyenin fiyatına göre iyi.

Hocam ben Nays ile alamadım bir türlü, hata verip durdu. Papara ile aldım 14.29 dolara 490,63 TL (468, 57 TL komisyonsuz fiyat) ödedim.

Belki onaylı hesap değilse ondan olabilir. Onaysız bir Nays hesabım daha var onda da alamamıştım.

İlk furyada ben de Z11 aldım (acemilikten küçük enter eng). Arkasından Z94 geldi onu da aldım. Bugün de Z686'yı aldım. Artık Z11'i keycap ve switch yedek parça tedariği için kullanırım 😃

Klavyeyi Portekiz versiyonuyla mu alalım yoksa İngilizce versiyonuyla mı?

Portekice versiyonda Shift küçük yanında bir harf daha var enter tuşu büyük bir de ç harfi var.
İngilizce versiyonunda ise Shift daha büyük enter küçük.

Ben İngilizce versiyonunu aldım.

Çevre harici alan olmaz,1.1 klık konu var bütün TR haberdar.

Bu arada Z11 iade edip Z686 alacaklar Z686'nın plastik olduğunu bilsinler hem ses hem dayanıklılık farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı