Elektronik E-Yooso Z686 521 TL!

Klavyenin görüntüsünü 10 kat artırmak ayrıca düz renk yapmak için indirimli pudding keycap alabilirsiniz.

Klavyenin görüntüsünü 10 kat artırmak ayrıca düz renk yapmak için indirimli pudding keycap alabilirsiniz.
Hocam, oyun için alıyorum z686 iyi midir? Yoksa kalite ve performans olarak farklı bir klavye önerir misiniz bu indirimler dahilinde?

Z686 iyi hocam oyun için. Aldığınıza değecek bir klavye gelince siz de göreceksiniz.

Ucuza bulmuşken iki tane alayım diyorum, aynısından mı alsam farklı bir şey mi önerirsiniz? Bir sürü model var ve hepsi birbirinden farklı, kablosuzda gecikme var diyorlar onu o yüzden eledim. Bir de İngilizce almayı düşünüyorum enter, Shift haricinde tuş kombinasyonları vesaire açısından İngilizce klavye bize daha uygun değil mi?

Klavyenin kendi üstündeki ABS mi PBT mi hocam? Abs ise kesinlikle mantıklı puddingler.

Fiyatlar daha da inmiş. Beyaz Gri olan 477 TL'ye geliyor. Beyazı ve Siyahı daha ucuz, 450 TL'ye geliyor.

Ayrıca çift Gri-Beyaz olanın kutusundan turuncu Space ve ESC keycapleri de çıkıyormuş.

1720041647298.png

Son düzenleme:
AliExpress'in derdi yok bizimle uğraşıyor arkadaş ya. Ben ve arkadaşıma 2 tane beyaz aldım. Alamayanlara uygundan vermek içinde 2 tane siyah aldım. Özellikle hepsini farklı cihazlardan yaptım bir sürü hesap açtım. AliExpress gitmiş bizim beyazları iptal etmiş, hesapları kapatmış. 20 gün para iadesi bekle şimdi. 2 tane siyahı iptal etmemiş onlarda iptal olmaz umarım. Z11 alacaktım normalde ona da almadan 5 dk önce zam yaptı. Z686 aldım bende ben aldıktan sonra indirim yaptı. Sende yargılanacaksın AliExpress (!)

Z11 sipariş ettim ancak aklım Z686 kaldı Z11'i iade edersem para anında hesabıma yatarmı bir de ilk sipariş indirimi mevcut olur mu?

Bende Z11 almıştım ama ışıkları sadece sarı renk yandığı ve yön tuşları olmadığı için birkaç saat sonra iptal ettim. İade İş bankasına anında yansıdı. İlk sipariş indirimi iptal oluyor. Yeni hesap açmak gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı