Elektronik E-Yooso Z686 521 TL!

Nihayet geldi 🙂 Klavye çok hoşuma gitti. Kesinlikle ucuz bir klavye hissiyatı yok. Plate’i metal. Turuncu Space ve ESC tuşları yanında geldi, ben taktım. Ek olarak 5 yedek Red Switch, L uçlu kablo ve tuş/switch çıkarma aparatları çıktı. Ben pavyon tabelası gibi ekipman sevmediğim için tüm bileşenleri beyaz ışıklı kullanıyorum. Işıkları bayağı parlak yanıyor, gündüz ışıkta bile parlıyor. Işık efektleri de çok güzelmiş. Tam ışıkta yanarken bastığınız tuşun parlaklığı hafifçe kısılıp tekrar açılıyor, çok hoşuma gitti. Harcadığım en iyi 450 TL olabilir 😊

20240716_152503.jpg 20240716_152731.jpg

Son düzenleme:
Nihayet geldi 🙂 kalavye çok hoşuma gitti. Kesinlikle ucuz bir klavye hissiyatı yok. Turuncu space ve ESC tuşları yanında geldi, ben taktım. Ek olarak 5 yedek switch ve tuş/switch çıkarma aparatları çıktı. Ben pavyon tabelası gibi ekipman sevmediğim için tüm bileşenleri beyaz ışıklı kullanıyorum. Işıkları bayağı parlak yanıyor, gündüz ışıkta bile parlıyor. Işık efektleri de çok güzelmiş. Tam ışıkta yanarken bile bastığınız tuşun parlaklığı hafifçe kısılıp tekrar açılıyor, çok hoşuma gitti. Harcadığım en iyi 450 TL olabilir 😊

Eki Görüntüle 2254367Eki Görüntüle 2254368

Size kaç günde ulaşı hocam sipariş edeli 9 gün oldu hala PTT'den mesaj gelmedi uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı diyor 3 gündür bu şekilde.

Size kaç günde ulaşı hocam sipariş edeli 9 gün oldu hala PTT'den mesaj gelmedi uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı diyor 3 gündür bu şekilde.

Ayın 4’ünde sipariş vermiştim 12 gün olmuş. Benimki de Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı olarak 3 gün bekledi. Aslında sizin klavye Türkiyeye gelmiştir çoktan. Bir problem olmazsa bugün veya yarın bizim gümrükten geçer. Bu sabah dağıtıma çıkana kadar bana da PTT’den hiç mesaj gelmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı