Klavyeyi AliExpress üzerinden aldım, ucuz ve hotswappable olması klavyenin artı yönleri. Ayrıca kırmızı, dustproof (kutulu olanlardan) Huano Switch'ler ile geliyor; Switch'leri değiştirmeyecekseniz bile kötü değil diyebilirim. Fabrika çıkışı olduğundan ötürü sanırsam Switch'leri ilk kez çıkarmak epey zordu, birçok Switch'in üst kısmı yamuldu veya klipsleri kırıldı, çıkarırken daha dikkatli olmakta fayda var. Klavye RGB aydınlatmaya sahip, PBT (standart sert plastik) çift kat tuşları da ışığın geçmesine olanak sağlıyor. %65 bir klavye, çalışma alanınız darsa işinize yarayabilir, kablosu da çıkarılabiliyor.
Genel anlamda fiyat performans bir klavye ancak swithclerin yay sesi ve sürtünme sesi gibi sorunları var.
Kutu içerisinde kablo, Switch ve tuş sökme aparatları, 5 tane yedek Switch ve kullanma kılavuzu bulunuyor, %65 bir klavye olduğu için bazı tuşları FN ile kombine ederek kullanmanız gerek.
Modlama kısmına gelirsek, ses yalıtımı için klavyeyle gelen polietilen köpüğü kullandım (bundan daha iyi alternatifler de var):
PCB'nin altına da 3 kat maskeleme bandı çektim.
Ve sonuca şaşırdım gerçekten, sesin bu kadar değişeceğini düşünmüyordum.
Kullandığım Switch'ler ise ktt kang white V3 modeli, klavye Outemu soketlere sahip olduğundan ötürü Switch konusunda çok geniş bir yelpazeye sahip olmuyorsunuz yine de birçok güzel Switch de var burada kullandığım gibi. Klavyenin son hali tok bir sese sahip, ne yazık ki sesi kaydedemiyorum ancak klavyenin içi dolduğundan ötürü yankı gibi bir problem yok diyebilirim.
Genel anlamda fiyat performans bir klavye ancak swithclerin yay sesi ve sürtünme sesi gibi sorunları var.
Kutu içerisinde kablo, Switch ve tuş sökme aparatları, 5 tane yedek Switch ve kullanma kılavuzu bulunuyor, %65 bir klavye olduğu için bazı tuşları FN ile kombine ederek kullanmanız gerek.
Modlama kısmına gelirsek, ses yalıtımı için klavyeyle gelen polietilen köpüğü kullandım (bundan daha iyi alternatifler de var):
PCB'nin altına da 3 kat maskeleme bandı çektim.
Ve sonuca şaşırdım gerçekten, sesin bu kadar değişeceğini düşünmüyordum.
Kullandığım Switch'ler ise ktt kang white V3 modeli, klavye Outemu soketlere sahip olduğundan ötürü Switch konusunda çok geniş bir yelpazeye sahip olmuyorsunuz yine de birçok güzel Switch de var burada kullandığım gibi. Klavyenin son hali tok bir sese sahip, ne yazık ki sesi kaydedemiyorum ancak klavyenin içi dolduğundan ötürü yankı gibi bir problem yok diyebilirim.
Son düzenleme: