İnceleme E-yooso Z686 inceleme ve modlama

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 4.305
Hocam hala kullaniyor musunuz gecikme var mi bastiginiz tus aninda gidiyor mu veya herhangi baska bir sorun oldu mu?

Bu şekilde bir problem yaşadım ama klavye ile mi ilgili tam da emin değilim, sadece Valorant oynarken bas konuş tuşunda delay oluyordu. Problemin kaynağı klavye de olabilir ancak diğer zamanlarda bu tarz bir sorun yaşamadım. Bir iki switch bozuldu onları da kolayca degiştirebiliyorum zaten.
Ekstra olarak klavye 125Hz (8ms) görece düşük ama bunun farkını anlamak imkansız gibi, ben bir sorun yaşamadım o konuda da.

Bende Z11 aldım yarın gelecek, alan herkes modluyor. Sizce gerekli mi? Uğraşmama değer mi? Zarar vermekten korkuyorum.

Bende Z11 aldım yarın gelecek, alan herkes modluyor. Sizce gerekli mi? Uğraşmama değer mi? Zarar vermekten korkuyorum.

Birkaç aydır düzenli kullanıyorum modlamadan kaynaklı bir sorun yaşamadım. Yaparken zarar vermediğin sürece sorun olmaz (bilindik modlarda).
ha olmazsa olmaz değil tabii ki, zaten çok ciddi klavyeler de değil bunlar. Biraz hobi biraz da tercih. Ben modlu hâlini daha çok seviyorum.

Hocam bende kullanım kılavuzu çıkmadı ve müzik değiştirmeyi hangi tuşla yapacağımı bilmiyorum kısayoldan.

FN+m imiş. Şu siteyi kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama kullanım kılavuzu çıkmaması normal olmayabilir. Belki değişim vs de olabilir bilemiyorum.

Yani klavye temiz duruyor hiç kullanılmamış gibi ki bir sorun olacağını sanmıyorum uzun sürer şimdi git gel yapması.

@Gerek hocam şu an klavye iki klavyemde geldi, ana klavyem Z686 diğeri Z87. Z686'nın switchlerini sökmeye çalışıyorum fakat üstte kalan tırnak direkt içeri kıvrılıyor veya kırılıyor tam bilemiyorum. Neyse bir de Z87'ninkini deneyeyim dedim. Çok kolay şekilde tırnaklara hafif basınca bile çıkıyor. Fakat bu red switch Z686'de çekiyorum. Çekiyorum gelmiyor. Yani daha zorlasam üst kısmındaki şeffaf plastiği kıracağım. Hafif esnedi bile o şeffaf plastik. Acaba nasıl çıkarabilirim bu switchleri?

Edit: kapalı parantez, üstünde end yazan tuş çalışmıyor da o yüzden sökmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum konuda yazmamış olabilirim pek hatırlamıyorum ama kendisiyle gelen switchleri çıkarmak çok zordu. Ben de bazı switchleri kırmak veya yamultmak zorunda kaldım. Direkt bir önerim yok ama eğer zaten yamulduysa ince uçlu bir alet ile swithchleri köşelerinden kaldırmayı deneyebilirsiniz. Tırnak yamulduysa tutunamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…