E-YOOSO Z686 RGB alınır mı?

Hayırlı olsun. Ara ara böyle büyük indirimler gelirse ben de alacağım bir tane daha sonrasında.

Sağ olun hocam elimdeki %100 klavyeyi satacağım ya da tutarım ondan emin değilim hala. Switchleri çıkıyor muydu hocam bu modelin?

Hayırlı olsun. Ara ara böyle büyük indirimler gelirse ben de alacağım bir tane daha sonrasında.

Üstüne pudding takıp atabilirim foruma şık duracak bayağı.

Sağ olun hocam elimdeki %100 klavyeyi satacağım ya da tutarım ondan emin değilim hala. Switchleri çıkıyor muydu hocam bu modelin?
Çıkıyor olması lazım.

Üstüne pudding takıp atabilirim foruma şık duracak bayağı.
PBT XDA profil Keycaps 140 anahtar bal süt anahtar kapaklar kiraz MX anahtarı oyun mekanik klavye için kore İngilizce anahtar kapaklar - AliExpress 7 buna da bakılabilir.

Bende daha demin sipariş verdim hocam bakalım nasıl göreceğiz ama fiyatına göre elbette kalitelidir.

A68 bana çok hassas geldi elimi tuşların üstünde gezdirirken sürekli başka tuşları algılıyor. Bunda bir hassasiyet ayarı var mıdır?
Hocam açıkcası A68 kullanması gerçekten çok rahat. Normalde Kang White + PBT keycaps alışığım o tok sesden sonra bu aşırı değişik geldi. Zaten ben bu klavyeyi laptop klavyesi alternativi olarak düşünüyordum ve denemek için almıştım. Şu anda 686'yı bırakıp buna geçtim resmen. sanırsam 686'dan tek farkı makro atayabilmemiz ve ışık efektlerinin yönünün değişmemesi. Bence 10/10 bir klavye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı