Çözüldü E-YOOSO Z686 Windows tuşu bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Daha alalı 4-5 ay oldu, gayet memnunum aslında ama bir gün Windows tuşunun çalışmadığını fark ettim, içinden çıkan yedek switch taktım ancak hala basmıyor, bunun bir çözümü yok mudur? Ürünü AliExpress'ten aldım, klavyenin garantisi olduğunu açıkçası pek sanmıyorum, varsa bile nasıl gönderebilirim?

Daha alalı 4-5 ay oldu, gayet memnunum aslında ama bir gün Windows tuşunun çalışmadığını fark ettim, içinden çıkan yedek switch taktım ancak hala basmıyor, bunun bir çözümü yok mudur? Ürünü AliExpress'ten aldım, klavyenin garantisi olduğunu açıkçası pek sanmıyorum, varsa bile nasıl gönderebilirim?

Windows tuşunu kilitlemiş olabilirsiniz hocam.

@Vınnnn Harbiden işe yaradı sağ olun hocam, son bir sorum var meraktan, bu klavyede FN lock tarzı bir özellik var mı?

İadeye gerek yok. Bende yaşadım. Yazılımsal. Normal FN ve ESC'ye yaklaşık 5 saniye basılı tut. Renkler kapanıp açılacak. Böylelikle klavyeyi resetlemiş olacağız. Sonra bak bakalım çalışıyor mu?
Bu arada bu durum virgül tuşunda da olabiliyor, ben klavyenin sürücüsünü kurduktan sonra böyle bir durumla karsılasmıstım.
Switchleri falan degistim ama nafile, oysaki oradaki tek cözüm FN ve ESC ile sıfırlamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı