E200 Kompresor vs Renault Symbol dCi

Bundan önce bir tane Accord 1.8 Ls almıştık Fluence'nin yanına da borçtan dolayı sattık onu.

Babamın araba zevki Mercedes, BMW, Honda ve Toyota diyeyim.
Ben de BMW hariç katılıyorum. Güzel arabalar. Benim için, Honda, Nissan, Toyota, Audi gibi arabalar en önde gelir. Mercedes'i bu listeye dahil etmiyorum. O sadece bir araba değil ve diğerleriyle kıyaslanamaz.

Hayır babam aşırı Mercedes'ci
Hocam Mercedes' anlatmaya gerek yok. Tecrübe etmiş kişilerden, varsa kronik sorunlarını öğrenmek lazım. Bir de parça fiyatları yüksek olur. Kasko da dert değilse mis gibi Mercedes'e binersin. Symbol alırsan da kalkışlarda çoğu arabayı tokatlarsın. Boşuna uçan teneke demiyorlar😃. İyi gidiyor ama malzeme kalitesi olarak çok ama çok geride kalır. Kıyaslamak saçma. Amaç ekonomiyse daha iyi bir tercih. Kasko da yaptırabilirsin.

Hocam Mercedes' anlatmaya gerek yok. Tecrübe etmiş kişilerden, varsa kronik sorunlarını öğrenmek lazım. Bir de parça fiyatları yüksek olur. Kasko da dert değilse mis gibi Mercedes'e binersin. Symbol alırsan da kalkışlarda çoğu arabayı tokatlarsın. Boşuna uçan teneke demiyorlar😃. İyi gidiyor ama malzeme kalitesi olarak çok ama çok geride kalır. Kıyaslamak saçma. Amaç ekonomiyse daha iyi bir tercih. Kasko da yaptırabilirsin.
Yani Symbol'u birazda performans için istiyorum boşuna sümbül denmiyor o araca.

Bahsettiğiniz araçlar arasında baya fark var nasıl ikisi arasında kaldınız? Biri az yaktığı için tercih ediliyor biri rahat olduğu için.
Aynı fiyat bandında araçlar birisinin sorun çıkarma ihtimali yüksek ama.
Aracın performanslı olduğu falan yok nerden çıkarıyorsunuz?
Hocam bizzat kullandım aracı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı