Babanızı destekliyorum.Hayır babam aşırı Mercedes'ci
Babanızı destekliyorum.Hayır babam aşırı Mercedes'ci
Şuan ki aracım Fluence ama artık sıkıldık yani.Kesinlikle Mercedes. Ancak Symbol komple boş diyen arkadaşlar aracın en azından motorunun iyi olduğunu belirtmeliler.
Yani bir Alman yapmakta bunu da Mercedes ile yapmakta fayda vardır.Şuan ki aracım Fluence ama artık sıkıldık yani.
Bundan önce bir tane Accord 1.8 Ls almıştık Fluence'nin yanına da borçtan dolayı sattık onu.Babanızı destekliyorum.
Babamın araba zevki Mercedes, BMW, Honda ve Toyota diyeyim.Yani bir Alman yapmakta bunu da Mercedes ile yapmakta fayda vardır.
Ben de BMW hariç katılıyorum. Güzel arabalar. Benim için, Honda, Nissan, Toyota, Audi gibi arabalar en önde gelir. Mercedes'i bu listeye dahil etmiyorum. O sadece bir araba değil ve diğerleriyle kıyaslanamaz.Bundan önce bir tane Accord 1.8 Ls almıştık Fluence'nin yanına da borçtan dolayı sattık onu.
Babamın araba zevki Mercedes, BMW, Honda ve Toyota diyeyim.
Hocam Mercedes' anlatmaya gerek yok. Tecrübe etmiş kişilerden, varsa kronik sorunlarını öğrenmek lazım. Bir de parça fiyatları yüksek olur. Kasko da dert değilse mis gibi Mercedes'e binersin. Symbol alırsan da kalkışlarda çoğu arabayı tokatlarsın. Boşuna uçan teneke demiyorlarHayır babam aşırı Mercedes'ci
Yani Symbol'u birazda performans için istiyorum boşuna sümbül denmiyor o araca.Hocam Mercedes' anlatmaya gerek yok. Tecrübe etmiş kişilerden, varsa kronik sorunlarını öğrenmek lazım. Bir de parça fiyatları yüksek olur. Kasko da dert değilse mis gibi Mercedes'e binersin. Symbol alırsan da kalkışlarda çoğu arabayı tokatlarsın. Boşuna uçan teneke demiyorlar. İyi gidiyor ama malzeme kalitesi olarak çok ama çok geride kalır. Kıyaslamak saçma. Amaç ekonomiyse daha iyi bir tercih. Kasko da yaptırabilirsin.
Aracın performanslı olduğu falan yok nerden çıkarıyorsunuz?Yani Symbol'u birazda performans için istiyorum boşuna sümbül denmiyor o araca.
Aynı fiyat bandında araçlar birisinin sorun çıkarma ihtimali yüksek ama.Bahsettiğiniz araçlar arasında baya fark var nasıl ikisi arasında kaldınız? Biri az yaktığı için tercih ediliyor biri rahat olduğu için.
Hocam bizzat kullandım aracı.Aracın performanslı olduğu falan yok nerden çıkarıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.