Bu videodaki arkadaş sizin ekran kartınız ile ama AMD Phenom II işlemcisiyle oynuyor. Ama bu işlemcinin sizin izlemcinizden eksik kalır bir yanı yok. Yani ortalama 60-70 Fps ile oynarsınız.
Ben 1080p oynayacağımı belirttim. Herhalde yazıları okumadan cevap veriyorsun ve bende 4GB DRR2 RAM olduğundan bahsetmiştim. Benim tavsiyem yorumları okuyup cevap yazmanız.
Ayrıca Başlıkta Phenom II yazmıyor. e2140 yazıyor ki bu bir İntel Pentium işlemcisidir. Kendiniz kendi konunuzda ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. Ben yazdıklarınızı okuyorum. Siz ne dersek diyelim beğenmiyorsunuz. Bunada artık yapabilecek bir şeyim yok.
Upgradesiz CS : GO biraz zor görünüyor . İşlemciniz biraz düşük kalıyor ve bu oyunda biraz işlemciyi daha çok kullanır . Anakartınızın marka/modeli ve bütçeniz nedir ?
Ayrıca Başlıkta Phenom II yazmıyor. e2140 yazıyor ki bu bir İntel Pentium işlemcisidir. Kendiniz kendi konunuzda ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. Ben yazdıklarınızı okuyorum. Siz ne dersek diyelim beğenmiyorsunuz. Bunada artık yapabilecek bir şeyim yok.