Soğutucuya gerek yok sadece işlemciye al 775 pin anakart Latin stok fanı aynı oluyor sadece işlemciyi al.işlemci nasıl takılıyo peki?
Soğutucuyla berabermi alayım
Soğutucuya gerek yok sadece işlemciye al 775 pin anakart Latin stok fanı aynı oluyor sadece işlemciyi al.işlemci nasıl takılıyo peki?
Soğutucuyla berabermi alayım
bu önerdiğin ekran kartı hd3650 ekran kartı tam olarak nasıl bir şey googleye yazdım bir sürü farklı şeyler çıktıSoğutucuya gerek yok sadece işlemciye al 775 pin anakart Latin stok fanı aynı oluyor sadece işlemciyi al.
Bu önerdiğin ekran kartı HD3650 ekran kartı tam olarak nasıl bir şey Google'a yazdım bir sürü farklı şeyler çıktı
150-300 arasiDostum ne kadar bütçen var ekran kartı için ben sana ona göre onereyim.
Bu karta bakabilirsin:150-300 arasi
Teşekkürler.Bu karta bakabilirsin:
Güçlü bir kart değildir fakat senin işini fazlası ile görür ve fiyatida gayet uygun.![]()
MSI GT710 1GB - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1034210352
MSI GT710 1GB - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.