E2200 Sisteme Yükseltme

alierdogann

Hectopat
Makaleler
1
Seneye güzel bir bilgisayar alacağım ama şu an bu lanet şey ile dayanmak zorundayım. Sadece LoL oynayacağım. Bütçem 500TL
Anakart: Modelini bilmiyorum ama çipseti P35/G33/G31
PSU: 400W
RAM: 2GB DDR2 (Boş RAM slotu var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yeter gibi duruyor. Anakart modelini Aida64 ile öğren sonra yaz, Quad desteklerse işlemci olarak Aliexpress üzerinden Q9400 alman lazım 15 dolar. RAM olarak modeli belirtmen gerekiyor, ardından aynısından 2 GB daha alsan iyi olur. Ekran kartı olarak bağlantıdakini alırsan dolar fırlamadan iyi olur.

PSU yeter gibi duruyor. Anakart modelini Aida64 ile öğren sonra yaz, Quad desteklerse işlemci olarak Aliexpress üzerinden Q9400 alman lazım 15 dolar. RAM olarak modeli belirtmen gerekiyor, ardından aynısından 2 GB daha alsan iyi olur. Ekran kartı olarak bağlantıdakini alırsan dolar fırlamadan iyi olur.
Anakart modelini öğrenemiyorum çünkü bilgisayarın parçaları değişti to be filled by o.e.m yazıyor. Sadece çipsete bakarar konuşamazmısınız?
İnternette şöyle bir bilgi buldum doğru mudur ? :Core 2 Quad – LGA 775 soket – 975X, P965, P31, P35, G31, G33, G35, Q33, Q35, X38, X48, P43, P45, G41, G43, G45, B43, Q43, Q45 yonga setleri

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı