"e2clock.gcp.gvt2.com" sitesi nedir?

Google ne kadar güvendiğiniz ile alakalı. Bana kalırsa hiç kafaya takmaya gerek yok. Kişisel verilerimiz, gölge kimliklerimiz zaten büyük şirketler tarafından cayır cayır satılıp - satın alınıyor.
Av engellemiş görünüyor. Daha da güvenlik istersen modeme secure DNS kurabilirsin :)

Google'ı silip yükleyeceğim sorun devam ederse format atarım.
Google ne kadar güvendiğiniz ile alakalı. Bana kalırsa hiç kafaya takmaya gerek yok. Kişisel verilerimiz, gölge kimliklerimiz zaten büyük şirketler tarafından cayır cayır satılıp - satın alınıyor.
Av engellemiş görünüyor. Daha da güvenlik istersen modeme secure DNS kurabilirsin :)

Peki hocam bu site Google'a mı ait?
Google'ın içinde bunlar var.

Google nasıl kaldırmayı denedin merak ettim :)
Şu an herhangi bir şey yapmana gerek yok zaten. AV sitenin erişimini engellemiş.
bende şuan aynı durumu yaşıyorum endişelenmem gereken birşey varmı tam olarak nedir bu bilginiz varmı acaba , çerezler , kaspersky 2 kere tam tarama , windows ve google chrome güncel , temp dosyalarını sildim hala aynı

Google nasıl kaldırmayı denedin merak ettim :)
şu an herhangi bir şey yapmana gerek yok zaten. Av sitenin erişimini engellemiş.

Silip tekrar yükleyeceğim, bu konu hakkında bilginiz varsa siteyi detaylıca araştırır mısınız?

Bu bilgisayara bulaşan bir şey değil. Google sizin arama geçmişinizi ve internet kullanım alışkanlığınıza göre reklam profili oluşturuyor.
Bazı DNS adresleri bu servisleri bloke edebiliyor diye biliyorum. AdBlock kullanabilirsin örneğin...
Gizliliğe önem veriyorsanız endişelenmeniz normal. Fakat benim gibi gamsızsanız fazla bir şey yapmanıza gerek yok :)

@24099 @Murat5038 @Enes3078 @Recep Baltaş arkadaşlar yardımınız gerekiyor.
Bu bilgisayara bulaşan bir şey değil. Google sizin arama geçmişinizi ve internet kullanım alışkanlığınıza göre reklam profili oluşturuyor.
Bazı DNS adresleri bu servisleri bloke edebiliyor diye biliyorum. AdBlock kullanabilirsin örneğin...
Gizliliğe önem veriyorsanız endişelenmeniz normal. Fakat benim gibi gamsızsanız fazla bir şey yapmanıza gerek yok :)

Bu sonuca nereden vardınız? Kanıtınız var mı?
Siteye giren var mı?

@24099 @Murat5038 @Enes3078 @Recep Baltaş arkadaşlar yardımınız gerekiyor.

Bu sonuca nereden vardınız? Kanıtınız var mı?
Siteye giren var mı?

Passive DNS olduğu için giremezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı