E3 1225 Valorant güncelleme sonrası CPU kullanımı artışı

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu
Onceden orta grafikler ve MSAA 2X'de drop yemezdi. Şimdi yüksek FXAA da bile yiyor.

• RX470 4 GB
  • Xeon E3 1225.
  • 8 GB RAM
  • Corsair 80+ 450W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Guncellemeler böyle sorunlara sebebiyet verebilir. Biliyorsunuz ki Valorant bozuk Bir oyun. Ya sonraki güncellemeyi bekleyeceksin ya da artık donanımin yetersiz geliyor, yükseltme yapacaksın.

Selam, oyun tamamen işlemci ile besleniyor fps konusunda. Kullandığın işlemciyle harici bir işlem çalışmadan bile o kullanımı alman normal. Çözüceğini düşünmüyorum ama belki grafik ayarlarını ekran kartınıza göre biraz artırıp az da olsa işlemci kullanımını az da olsa düşürürsün. Belki fps sabitlemeyi deneyebilirsin, yenileme hızına göre.

Yüksek FXAA yazdım daha ne kadar yükselsin.

MSAA'dan bahsediyordum, işlemci bazlı oyun olduğu için durum bu. Her güncellemede fps artışı veya düşüşünde stabil bir durum olmuyor. İşlemciyi daha fazla kullanabiliyor. Sabitlemekte işe yaramadıysa başka çözüm zaten yok, donanım değişikliği haricinde.
Yüksek FXAA yazdım daha ne kadar yükselsin.

MSAA'dan bahsediyordum, işlemci bazlı oyun olduğu için durum bu. Her güncellemede FPS artışı veya düşüşünde stabil bir durum olmuyor.

Neyse ya monitör ya da işlemci alacağım zaten 1366x768 monitör var şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…