E3 1230V2 sisteme ekran kartı önerisi

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
Merhaba.

Kullandığım ekran kartı geçen günlerde arızalandığı için yenisini alacağım. Ancak hangi modeli alacağıma karar veremedim. Öncelikle AMD'nin RX 4xx ve 5xx serisi ekran kartlarından birini almayı düşünmüyorum. Sebebini merak eden profilimden bakabilir konuyu kirletmemek için yazmayacağım.

hemen hemen i7 3770 gücünde bir işlemci. Ekran kartı önerirken i7 3770'i baz alabilirsiniz.

Şu an düşündüğüm ekran kartları:

• GTX 970.
  • GTX 1060.
  • GTX 1070.
  • GTX 1650S.
Sizce hangisini almalıyım? Veya farklı bir öneriniz var mı? Bütçe olarak sıkıntım yok.

1080P monitör ile kullanacağım. PSU olarak Zalman ZM500 LE II 500W kullanıyorum. 2 adet 8 pin ekran kartı çıkışı var.

@Emir M. @GFYT

Hocam bence 4 GB kartlar alınmamalı, arkadaşın dediği gibi fazla olmasının zararı yok ufak bir darboğaz olsa bile işlemci besleyebileceği en güçlü kartı desteklese daha iyi olur. Hem de ileride upgrade için ekran kartına gerek kalmaz. 6 GB ve üstü ekran kartı modelleri olabilir. 1660 Ti alabilirsiniz.

Fazla olmasının zararı yok. Alın gitsin.

Yok be bir şey olmaz. Sınır diyelim daha çok.

Hocam bence 4 GB kartlar alınmamalı, arkadaşın dediği gibi fazla olmasının zararı yok ufak bir darboğaz olsa bile işlemci besleyebileceği en güçlü kartı desteklese daha iyi olur. Hem de ileride upgrade için ekran kartına gerek kalmaz. 6 GB ve üstü ekran kartı modelleri olabilir. 1660 Ti alabilirsiniz.

1660 almak farz oldu o zaman. S ve Ti modelleri arasında gereksiz bir fiyat farkı var bence. Sanırım 1660S alacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Fiyatlar güzel ama VRAM olarak benim için yetersiz kalıyor. İyi satışlar dilerim.

@A1peren dostum etiketi yeni gördüm, arkadaşların da dediği gibi GTX1660 aşağısı ekran kartı tercih etmeyin. Çılgınlık yapıp RX6600/RTX2060'da alabilirsin uygun fiyatlı denk gelirse.

Hocam 1660 almayı düşünüyorum ama kararsızım. Bu sene yeniden YKS'ye hazırlanacağım için çok oyun oynamayacağım. Seneye direkt komple sistemi değiştiririm diye düşünüyorum. Bir de ehliyet almak istiyorum.

söylemesi ayıp sıfır Megane aldık. Babam iş arabasıyla işe gidince araba boşta kalıyor. Yani öylece kapının önünde bekliyor. Beni dürtüyor gibi.

Ehliyet alırsam istediğim gibi gezerim diye önceliğim ehliyet gibi şu an. Sistemde iGPU bulunmadığı için idarelik bir kart alayım diyorum. Ne diyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı