E3 2017

İyi akşamlar forum, gelin 3 dakika sonra başlayacak E3 hakkında beklentilerimizi ve tahminlerimizi paylaşalım. Yeni bir AC oyunu duyurulur mu sizce?

Ubisoft konferansında kesin olarak duyurulacak zaten. Ancak hala bir AC oyunununda ümit besliyor musunuz orası ayrı bir soru işareti?

AC 3'ten sonra o ruhu kaybettiklerini düşünüyorum. Ama umut beslememek bu seriye saygısızlık olur benim için. Hayatımın oyunu dediğim oyun da ACR'dir

Bu emojiler niye böyle sevimsiz yahu - :'( -_-

Microsoft'tan yeni IP'ler bekliyorum açıkçası. Scorpio'yu sattırabilmek için ellerinde iyi oyun olması şart. Onun haricinde Bethesda'da sevdiğim tarzda oyunlar çıkarıyor. Yeni bir Wolfenstein görmek güzel olur. Onun haricinde en büyük beklentim Sony'den zaten. Geçen yıl efsane bir sunum yapmışlardı.

Güzel çıkış oyunları olmazsa *tutmaz Scorpio. Remastered ve enhanced tarzı oyunlar gelirse GG!

Son düzenleme:
Yeni NFS güzel gözüküyor, özellikle de arabaları saf dışı bırakırken film kalitesinde enkaza dönüşen araçlar güzel olmuş.

A Way Out süper gözüküyor.
AC 3'ten sonra o ruhu kaybettiklerini düşünüyorum. Ama umut beslememek bu seriye saygısızlık olur benim için. Hayatımın oyunu dediğim oyun da ACR'dir
Birde "ACR" dediğiniz "Rogue" mi yoksa "Revelations" mu?

*Revelations

Belki de çok tartışılan bir oyun ama her şeyiyle hayatımın oyunudur kendisi :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…