E4500 Sistemi Yükseltme

Tuhsin

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, artık haliyle yaşlanmış olan kasama ufak bir takviyede bulunmak istiyorum ancak uyumluluk hakkında aklımda bazı soru işaretleri kaldı. İşte tam da bu noktada siz değerli 'technopat' üyelerine danışmak istedim.
Evet asıl konumuza gelirsek, elimdeki makinanın anakartı 'foxconn 946GZ7MA-8KS2H'(Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details). İşlemcim ise Intel E4500 2.2Ghz(Intel® Core™2 Duo Processor E4500 (2M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB) Teknik Belgeler). Şuan kasamda 2Gb 667Mhz RAM bulunmakta ve ben bunu 4Gb yapmayı planlıyorum ve şuan üzerinde durduğum ürün bu(Kingston 2gb Ddr2 667mhz Ram Kvr667d2n5/2g 132 - n11.com).
Ve bir de yeni Hdd takmak istiyorum ancak onun uyumluluğu hakkında hiç bilgim yok. Şuan üzerinde durduğum Hdd ise bu(Wd 3,5" Wd3200avvs/aajs 320gb 7200 Rpm Sata2 8mb 847 - n11.com).
Bu ürünler benim makinamda sıkıntısız çalışır mı? Aksi taktirde ne yapmam gerekir? Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

R7 240 yada gt 730'dan yukarısı olmaz. Paran boşa gider, işlemci yetersiz. Yeni bir PC toplamanız daha iyi olacaktır. Parçaları sırayla alarak toplayabilirsiniz. Anakart, işlemci, RAM... bu şekilde toplayabilirsiniz. Her ay yeni bir parçayı alırsınız.

Teşekkürler arkadaşlar. Şu şekilde zaten 800 lira gibi bir meblağ çıkıyor ortaya. Yeni bir pc toplamak daha mantıklı olacak gibi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı