E46 alınabilir mi?

Tekno Abbas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam herkese. 400 bin TL bütçe ile 3.18 veya 3.20 almayı düşünüyorum. LPG'siz safkan benzinli. İlk arabam olacak ama bana daha sorunsuz modelleri önermeyin bu yolda pişman olacaksam da varım. 400 bine temiz bulunur mu bu şartlarda? Sunroof vs. önemli değil masraf çıkar mı temiz bulunur mu? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam herkese. 400 bin TL bütçe ile 3.18 veya 3.20 almayı düşünüyorum. LPG'siz safkan benzinli. İlk arabam olacak ama bana daha sorunsuz modelleri önermeyin bu yolda pişman olacaksam da varım. 400 bine temiz bulunur mu bu şartlarda? Sunroof vs. önemli değil masraf çıkar mı temiz bulunur mu? Cevaplarsanız sevinirim.

Hocam ustanızı hazırlayın hatta sanayiye bir de ev yaptırın ama çok keyifli bir araba 400K'ya bulmanız çok zor ama belki düşürebilirsiniz.

Merhaba, E46 için M52 / M54 (B20-B25-B30) motorlar alınabilir. Parçası ve ustası bol olan kasalar bunlardır.

Her eski araçta olduğu gibi masraf çıkar evet. Ama şöyle bir şey var; Biri alır gündelik biner, yılda 20.000 km yapar 4 tane sorun çıkarır, biri alır genç işi, hafta sonu biner, yılda 5000 km yapar ona denk gelmez o sorunlar :)

E46'lar artık yaştan dolayı alırken çürük çarık var mı altta orda burada bakılması gereken araçlardan. Eğer boya falan istiyorsa pek altından kalkılabilecek, sinir stres olmadan yapılabilecek işler değil artık. Mekanik sorunları yine daha iyi bence. O yüzden kasası düzgün bir araba bakın. Ha para olarak artık ülkemizde mekanikmiş, kaportaymış hepsi aşırı masraf.

Hocam ustanızı hazırlayın hatta sanayiye bir de ev yaptırın ama çok keyifli bir araba 400K'ya bulmanız çok zor ama belki düşürebilirsiniz.

Biz bu işe gönül vermişiz hocam sıkıntı yook hahahaha. Bütçe 450'ye kadar çıkar bir bakacağız bakalım.

Merhaba, E46 için M52 / M54 (B20-B25-B30) motorlar alınabilir. Parçası ve ustası bol olan kasalar bunlardır.

Peki hocam dizel modeller hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Biz bu işe gönül vermişiz hocam sıkıntı yook hahahaha. Bütçe 450'ye kadar çıkar bir bakacağız bakalım.

Şimdi gönül vermişsiniz, anlaşılan çok da istiyor ve potansiyel sorunlarına göz yumuyorsunuz :)

Bu durumda çok iğneleyici şeyler söyleyip hevesinizi kırmak asla istemem. Dizelin tek durumu yaşından ve yaptığı kmden dolayı klasik dizel problemleri yaşatabilmesi olur. Bakımlarının zamanında ve doğru yapılmış olması çok önemli.

Hocam her şey gönlünüzce olur umarım dizel modellerde @utkuyuksel hocamın dediği gibi dizel problemleri var iyibir ustada yapılmış olması önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı