E5 2620V3 X99 sistem toplanır mı?

Önümüzdeki sene LGS'ye girmeyecek misin? Tabiri caizse hayvan gibi çalış iyi bir puan al. Her aile çocuğunu başarısından dolayı ödüllendirmek ister.

Bu sene gireceğim.
AMD islemciler anakarta takili mi geliyor? Xeon islemciler asiri ugrasilmasi gereken islemciler. TDP degeri fazladir, asiri isi uretir ve elektrik faturasini yukseltir. Eski kartlarda BIOS mod gerektirir, overclock yapacaksaniz VRM'lerin saglam olmasi gerekir falan filan. Bence hem kendi basinizi hemde ailenizin basini cok yakmadan AMD bir sistem alin, kendiniz yaparsiniz montaji.

Apu sistem toplamayı düşündüm bütçeyi bile o aştı. Dediklerin bir yandan mantıklı.

Apu sistem toplamayı düşündüm bütçeyi bile o aştı. Dediklerin bir yandan mantıklı.
Eger indirimleri bekleyip parca parca alirsan cok iyi fiyata geliyor. Black Friday indirimlerinde Ryzen 3 1200, MSI A320M-A PRO, Corsair Vengeance 8GB 3000MHz bellegi 800TL'ye almistim. Su anda sadece anakart ve bellek 800TL tutuyor.

Öyle yapıp 2.el rx560 alırsam güzel olur.
AliExpress'ten alacaksaniz 500TL civarinda bulabiliyorsunuz. Yurtdisi piyasasini da takip edin, bazen iyi fiyatlara bulabiliyorsunuz. Fiyattan kismak icin RAM'leri 2666MHz alip 3000MHz'e cikartabilirsiniz, ekran kartini yurtdisindan alip birazda olsa kar edebilirsiniz.

AliExpress'ten alacaksaniz 500TL civarinda bulabiliyorsunuz. Yurtdisi piyasasini da takip edin, bazen iyi fiyatlara bulabiliyorsunuz. Fiyattan kismak icin RAM'leri 2666MHz alip 3000MHz'e cikartabilirsiniz, ekran kartini yurtdisindan alip birazda olsa kar edebilirsiniz.

Ekran kartı konusunda Aliexpress 'e fazla güvenmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı