E5200 işlemci iş görür mü?

Bu işlemcinin 720p video oynatması bile güç.
Benim şu anda kullandığım masaüstü bilgisayarımda E5400 takılı Q9650'de var ama PSU düşük olduğu için takmıyorum. LoL CS:GO PUBG Lite ve diğer popüler rekabetçi oyunları düşük ayarlarda sabit 60 FPS oynuyorum. Sanırım pek de donanımdan anlamıyorsunuz.

Benim şu anda kullandığım masaüstü bilgisayarımda E5400 takılı Q9650'de var ama PSU düşük olduğu için takmıyorum. LoL CS:GO PUBG Lite ve diğer popüler rekabetçi oyunları düşük ayarlarda sabit 60 FPS oynuyorum. Sanırım pek de donanımdan anlamıyorsunuz.
E5200 20 TL haberiniz vardır umarım. Bedava verse ne olur vermese ne olur.

İnternette gezinmek ve uzaktan eğitim için kullanılacak. Arkadaşım atıl durduğu için onda bana ücretsiz vermeyi teklif etti. Sizce iş görür mü?
E5200, 4 GB RAM bir sistem dediğim.
8.1 kur içine mis gibi olur.
Belki minik Photoshop işlerini bile yapabilir.
Windows 7 Home Basic 64 bitle oyun bile oynarsın. Windows 8 ve 10 yüklersen bilgisayar internette gezirken bile zorlanırsın.
Komik?
Evet güvenliği çöpe atmakta 1 numara yöntem.
Ek olarak Win8.1 o kadar sistem tüketmiyor.
Masaüstüne ikonları döşeyip başlangıçtaki programları kapatmazsan (özellikle Discord ve Spotify) internette bile gezemezsin orası doğru.

8.1 kur içine mis gibi olur.
Belki minik Photoshop işlerini bile yapabilir.

Komik?
Evet güvenliği çöpe atmakta 1 numara yöntem.
Ek olarak Win8.1 o kadar sistem tüketmiyor.
Masaüstüne ikonları döşeyip başlangıçtaki programları kapatmazsan (özellikle Discord ve Spotify) internette bile gezemezsin orası doğru.

Neymiş komik olan kendini çok zeki sanan ergen. Windows'un bütün sürümlerini kullanmış biri olarak alım gücü düşük eğitim amaçlı kullanacak birine yardımcı olmaya çalışıyorum. Herkes bütçesine göre bilgisayar kullanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı