- Makaleler
- 2
Eskiden bende E4600 vardı. 1080P videoları taş gibi kaldırıyorduBu işlemcinin 720p video oynatması bile güç.
Eskiden bende E4600 vardı. 1080P videoları taş gibi kaldırıyorduBu işlemcinin 720p video oynatması bile güç.
Güç de olsa elinde başka bir şey yok. E5200 bile bir umuttur.Bu işlemcinin 720p video oynatması bile güç.
Linux kuracağım.Bilgisayar elinize geçtiğinde Windows 10 kurmak İşlemciyi ve RAM'i zorlar diye düşünüyorum. Ben olsam Windows 7 kurardım.
Neden?Bana göre iş görmez çöp bir işlemci.
Benim şu anda kullandığım masaüstü bilgisayarımda E5400 takılı Q9650'de var ama PSU düşük olduğu için takmıyorum. LoL CS:GO PUBG Lite ve diğer popüler rekabetçi oyunları düşük ayarlarda sabit 60 FPS oynuyorum. Sanırım pek de donanımdan anlamıyorsunuz.Bu işlemcinin 720p video oynatması bile güç.
E5200 20 TL haberiniz vardır umarım. Bedava verse ne olur vermese ne olur.Benim şu anda kullandığım masaüstü bilgisayarımda E5400 takılı Q9650'de var ama PSU düşük olduğu için takmıyorum. LoL CS:GO PUBG Lite ve diğer popüler rekabetçi oyunları düşük ayarlarda sabit 60 FPS oynuyorum. Sanırım pek de donanımdan anlamıyorsunuz.
8.1 kur içine mis gibi olur.İnternette gezinmek ve uzaktan eğitim için kullanılacak. Arkadaşım atıl durduğu için onda bana ücretsiz vermeyi teklif etti. Sizce iş görür mü?
E5200, 4 GB RAM bir sistem dediğim.
Komik?Windows 7 Home Basic 64 bitle oyun bile oynarsın. Windows 8 ve 10 yüklersen bilgisayar internette gezirken bile zorlanırsın.
8.1 kur içine mis gibi olur.
Belki minik Photoshop işlerini bile yapabilir.
Komik?
Evet güvenliği çöpe atmakta 1 numara yöntem.
Ek olarak Win8.1 o kadar sistem tüketmiyor.
Masaüstüne ikonları döşeyip başlangıçtaki programları kapatmazsan (özellikle Discord ve Spotify) internette bile gezemezsin orası doğru.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.