E5300 Sisteme R7 360 Takılır mı?

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle HD 4650 ekran kartımın kendi kendine fanı yere düşmüş. Ben bu sorunu anlayamadım ve oyun oynamaya devam ettim. Ve ekran kartımı yaktım. Yeni bir ekran kartı alacağım. Ama bilgisayarımın özellikleri kötü olduğu için karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Özelliklerim:
İşlemci:E5300.
Anakart:Asus P5QPL-AM.
Güç kaynağı:Emin değilim ama 250 ya da 300 olması lazım.

Bir sorum daha var. Ben önereceğiniz ekran kartını alsam Battlefield4, GTA5 gibi oyunları hangi ayarlarda kaç FPS alarak oynayabilirim?

Çok yardımcı oluyorsunuz. Yanlış anlamayın sakın başka bir site var mı böyle yardım eden?

GTA 5'de 1920 × 1080 çözünürlükte High-Normal ayarlarda 40-50 FPS civarı alırsın ama işlemcin darboğaz yapacağı için kesinlikle takılmalar olacaktır. Ben E5500 kullanıyorum, ayarlar en düşükte aşırı derecede darboağz söz konusu.

GTA 5'de 1920 × 1080 çözünürlükte High-Normal ayarlarda 40-50 FPS civarı alırsın ama işlemcin darboğaz yapacağı için kesinlikle takılmalar olacaktır. Ben E5500 kullanıyorum, ayarlar en düşükte aşırı derecede darboağz söz konusu.
Peki en ucuzundan hangi işlemci kurtarır bu sorunu ?

Peki en ucuzundan hangi işlemci kurtarır bu sorunu ?
Ve bu takılmalar sık sık mı olacak ?

Sisteminizi DDR4'e yükseltmenizde fayda var çünkü 775 Soket işlemcileri çok eski nesil oluyor ve piyasada zor bulunuyor

Sisteminizi DDR4'e yükseltmenizde fayda var çünkü 775 Soket işlemcileri çok eski nesil oluyor ve piyasada zor bulunuyor
Bütçem sıkıntı. Babama sorduğumda 12 yıllık bilgisayarıma açar o tüm oyunları diyor. Yine ikna etmeye çalışacağım ama en fazla bir ekran kartı ve işlemci alır. Onun için lütfen bana bir ucuz işlemci önerir misin?

Bütçem sıkıntı. Babama sorduğumda 12 yıllık bilgisayarıma açar o tüm oyunları diyor. Yine ikna etmeye çalışacağım ama en fazla bir ekran kartı ve işlemci alır. Onun için lütfen bana bir ucuz işlemci önerir misin?
İ5 2300 zorla buldum ama tam destekliyor mu bilmiyorum bir araştır baklalım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı