Sansür Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Sistemim CS GO'da kasıyor. Ne yapmam gerek? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2016
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 20 Aralık 2016 #2 Ekran kartının sürücü 1 senelik. Güncelle Artı 0 Eksi
KS KS Sansür Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2016 #3 ForAnAngeL dedi: Ekran kartının sürücü 1 senelik. Güncelle Genişletmek için tıkla... Güncelledim ama değişim olmadı. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Ekran kartının sürücü 1 senelik. Güncelle Genişletmek için tıkla... Güncelledim ama değişim olmadı.
Kurinkito Hectopat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2016 #4 Eskidende kasıyormuydu? Artı 0 Eksi
KS KS Sansür Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #5 Kurinkito dedi: Eskidende kasıyormuydu? Genişletmek için tıkla... Oyunu yeni aldım. Artı 0 Eksi
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #6 Grafik ayarlarını biraz yükselt. En azından CPU ya binen yükü azaltırsın. Artı 0 Eksi
KS KS Sansür Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2017 #7 Erdem_Özdemir dedi: Grafik ayarlarını biraz yükselt. En azından CPU ya binen yükü azaltırsın. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarınımı yüskelteyim ? Düşükte daha çok FPS vermesi gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
Erdem_Özdemir dedi: Grafik ayarlarını biraz yükselt. En azından CPU ya binen yükü azaltırsın. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarınımı yüskelteyim ? Düşükte daha çok FPS vermesi gerekmiyor mu?
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2017 #8 Sansür dedi: Grafik ayarlarınımı yüskelteyim ? Düşükte daha çok FPS vermesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda CPU ya daha fazla yük biner. Ayarları yükseltirsen CPU ya binen yük azalıp GPU ya binen yük artar. Artı 0 Eksi
Sansür dedi: Grafik ayarlarınımı yüskelteyim ? Düşükte daha çok FPS vermesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda CPU ya daha fazla yük biner. Ayarları yükseltirsen CPU ya binen yük azalıp GPU ya binen yük artar.
KS KS Sansür Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2017 #9 Erdem_Özdemir dedi: Düşük ayarlarda CPU ya daha fazla yük biner. Ayarları yükseltirsen CPU ya binen yük azalıp GPU ya binen yük artar. Genişletmek için tıkla... Ayarlarla biraz oynadım ama pek bi değişim olmadı. Başka çözüm önerin var mı? Artı 0 Eksi
Erdem_Özdemir dedi: Düşük ayarlarda CPU ya daha fazla yük biner. Ayarları yükseltirsen CPU ya binen yük azalıp GPU ya binen yük artar. Genişletmek için tıkla... Ayarlarla biraz oynadım ama pek bi değişim olmadı. Başka çözüm önerin var mı?