E5430 ve GTX 750 GTA Online Performansı

Little Bobby

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523650010
Herkese merhaba. Sizce sahip olduğum sistem GTA Online'da kaç FPS verebilir? Sistemim GTA 5'in minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor.

Sistemim;

• Xeon E5430
  • GTX 750 1GB
  • 4GB RAM

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Peki overclock yapmadan, stok hızda 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda 30 FPS alabilir miyim? Ekran kartının belleği sıkıntı çıkartacak biliyorum fakat çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Peki overclock yapmadan, stok hızda 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda 30 FPS alabilir miyim? Ekran kartının belleği sıkıntı çıkartacak biliyorum fakat çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bu oyunu hiç oynamadım ama çok fazla RAM kullandığını biliyorum hocam. Yani minimum 4 GB. İşletim sistemine pek bir şey kalmıyor. Düşük ayarlarda belki oynatır ama, FPS ortalaması hakkında bir fikrim yok.

Bu oyunu hiç oynamadım ama çok fazla RAM kullandığını biliyorum hocam. Yani minimum 4 GB. İşletim sistemine pek bir şey kalmıyor. Düşük ayarlarda belki oynatır ama, FPS ortalaması hakkında bir fikrim yok.
Fakat minimum sistem gereksinimlerinde 4GB RAM'in yeterli olacağı yazıyor. Hiç mi şansım yok acaba?

Multiplayer 30 FPS, Singleplayer 40-50 FPS arası oynatır. Çözünürlüğe ve oyun ayarlarına bağlı fps artabilir veya düşebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı