Denemeye değer mi 2-3 fps için. Bir kere oc yapmıştım ama yanlıi hatırlamıyorsam voltajsız 3.5 di ve bilgisayar kapanmıştı. Açıldığında windows gelmiyordu ve en sonunda farklı bir işlemci ile format atmak zprunda kalmıştım
Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer yarın elime ulaşırsa sizi bu konuda bilgilendireceğim. Bir tek PUBG alıp almamakta kararsızım. Acaba OC yaparsam voltaj vermeden 3.3 GHzye kadar çıkarsam ne kadar fps artışı olur? Düşüncem şu yönde. 1/10 artış yaparsam Fps te o oranda artar mı? Yoksa 1-2 Fps mi oynar?
Ama en kafamı karıştıran konu şu oldu bazı kişiler aliexpressden alınan ekran kartlarına bios yüklemesi yapılarak satıldığı söylüyorlar. Ama görüntüsü GTX 750' ye benziyor.
Ama en kafamı karıştıran konu şu oldu bazı kişiler aliexpressden alınan ekran kartlarına bios yüklemesi yapılarak satıldığı söylüyorlar. Ama görüntüsü GTX 750' ye benziyor.
720p için Overclock yapmaya değmeyecektir. 900p ve 1080p'ye geçersen O.C yaparsın. 3.3ghz üstüne çıkmak istersen (4.0ghz gibi) 500w 80+ psu almalısın. 720p için o.c gerekmez.
720p için Overclock yapmaya değmeyecektir. 900p ve 1080p'ye geçersen O.C yaparsın. 3.3ghz üstüne çıkmak istersen (4.0ghz gibi) 500w 80+ psu almalısın. 720p için o.c gerekmez.
Bu gtx 750ti yi mi almıştınız? Cpu-Z değerlerini diğer 750'lerle karşılaştırdınız mı? 3D mark veya diğer ekran kartını test eden programlarla test edin ve diğerleriyle karşılaştırın.
Bu gtx 750ti yi mi almıştınız? Cpu-Z değerlerini diğer 750'lerle karşılaştırdınız mı? 3D mark veya diğer ekran kartını test eden programlarla test edin ve diğerleriyle karşılaştırın.