E5450 ve GTX 750 Ti Sistemin PUBG Performansı Nasıldır?

İzlediğim testlerde 3.0 ile 4.0 GHZ arasında (1080p) 7-9 FPS fark oluyordu. 3.3 GHZ'de 2-3 FPS fark edecektir diye tahmin ediyorum.
Denemeye değer mi 2-3 fps için. Bir kere oc yapmıştım ama yanlıi hatırlamıyorsam voltajsız 3.5 di ve bilgisayar kapanmıştı. Açıldığında windows gelmiyordu ve en sonunda farklı bir işlemci ile format atmak zprunda kalmıştım

Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer yarın elime ulaşırsa sizi bu konuda bilgilendireceğim. Bir tek PUBG alıp almamakta kararsızım. Acaba OC yaparsam voltaj vermeden 3.3 GHzye kadar çıkarsam ne kadar fps artışı olur? Düşüncem şu yönde. 1/10 artış yaparsam Fps te o oranda artar mı? Yoksa 1-2 Fps mi oynar?
Bende GTX 750 Ti değilde GTX 750 aldım. Bende xeon e5450 ile kullanmayı düşünüyorum. Yazın tüm sistem hazır olur büyük ihtimal.
Eğer kartta sıkıntı çıkmazsa deneyimimi paylaşacağım

Ama en kafamı karıştıran konu şu oldu bazı kişiler aliexpressden alınan ekran kartlarına bios yüklemesi yapılarak satıldığı söylüyorlar. Ama görüntüsü GTX 750' ye benziyor.

Tahmini Teslimat Zamanı

Bu gtx 750ti yi mi almıştınız? Cpu-Z değerlerini diğer 750'lerle karşılaştırdınız mı? 3D mark veya diğer ekran kartını test eden programlarla test edin ve diğerleriyle karşılaştırın.
Kart elime daha gelmedi fakat öyle bir durum söz konusu olursa dispute açacağım. Alma sebebim yorumların çoğunda orjinal yazmış olmasıydı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı