E5450 ve GTX 950 Darboğaz

balvenie

Hectopat
E5450 ve GTX 950 sistem topluyorum, GTX 950 15 gün sonra elimde olacak. Şu ürünü alıyorum soranlar için. Stock değerlerde darboğaz olduğu söyleniyor. Yüksek ayarlarda darboğazdan kurtulur muyum? G41 chipsetli anakarta OC için önerebileceğiniz soğutucular var mı?

Son düzenleme:
Stock değerlerde darboğaz olması söz konusu değil dostum. Overclock yapman biraz daha FPS artışı sağlar.
Her türlü darboğaz yaşayacağımı söyleyenler vardı önceki blogumun birinde bir bilginiz var mı?@Maudit @Recep Baltaş
O zaman o GTX 950 uyuyacak demek gibi bir şey oluyor bu. Çözünürlük ne kadar düşerse yük ekran kartından işlemciye biner. Darboğaz daha fazla olur kısacası
Deneyip göreceğim, öyle bir şey olursa ilk işim 1080p monitör almak olacaktır.

Xeon E5450 eski nesil güçlü işlemcilerden dostum, GTX 950 Maxwell mimarisinin düşük seviye GPU'larından, darboğaz olucağını sanmıyorum. Overclock yapıcağım diyorsan tabii ki oyunlarda FPS artışı sağlarsın.

Xeon E5450 eski nesil güçlü işlemcilerden dostum, GTX 950 Maxwell mimarisinin düşük seviye GPU'larından, darboğaz olucağını sanmıyorum. Overclock yapıcağım diyorsan tabii ki oyunlarda FPS artışı sağlarsın.
Gayet yeterli bir GPU diye biliyordum ben günümüz oyunları için.

Son düzenleme:
GTX 950 günümüz için yeterli olmakta, Maxwell mimarisinin en alt GPU'su olduğunu söyledim. Bu ekran kartının kötü olduğu anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı