E5450 ve RX550 uyumu

Efe Yakup Çil

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, benim birkaç yıldır kullanmadığım bir kasam var ve bilgisayarım bozulduğu için kullanmak istiyorum. İçinde Intel Core E6600 işlemci, 4 GB RAM, 320 GB HDD var ve ben bunların hepsini yükseltmeyi düşünüyorum. Kendi araştırmam ile bulduğum parçalar şunlar; Intel Xeon E5450, RX550 4 GB, 4+4 RAM'ler, ve 240 GB SSD. Sizce işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı veya herhangi bir sorun çıkartır mı?

Hocam çok abartı olmadı mı? :D.
Hayır abartı değil, İsmail PC hastanesi youtube kanalına göz ataibilirsin. Bİr çok xeon CPU ile farklı ekran kartlarını deniyor test ediyor ve verimli OC nasıl yapılır gösteriyor. Bu CPU'ları modlayarak anakarta monta ediyoruz. Modlu'da satın alabilirsin. Anakartın 775 pin ise ve modlu bios'u varsa indirmen gerekiyor.

Hayır abartı değil, İsmail PC hastanesi YouTube kanalına göz ataibilirsin. Bir çok Xeon CPU ile farklı ekran kartlarını deniyor test ediyor ve verimli OC nasıl yapılır gösteriyor. Bu CPU'ları modlayarak anakarta monta ediyoruz. Modlu'da satın alabilirsin. Anakartın 775 pin ise ve modlu BIOS'u varsa indirmen gerekiyor.

Ama çoğu videosunda bariz darboğaz var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı