E5450 Yeniden Başlatma Sorunu

furkannblgnn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemciyi bilgisayara taktıktan sonra bilgisayar birkaç kez yeniden başladı ve sonunda açıldı. Masaüstü biraz geç yüklendi, yüklendikten sonra sıcaklık değerlerine baktım 60-65 dereceydi. Denemek için CS:GO'ya girdim, girerken yine yeniden başladı. Bu sorunu nasıl çözerim? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sistem Özellikleri:
Asus P5KPL-AM EPU
4GB DDR2 800MHZ RAM
RX 550 2GB

NOT: Eski işlemcim Q8200 ile bir sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama şimdi şöyle düşün. Kullandığın işlemci server işlemcisi ve sen bunu tekrardan kodlayıp oyun için kullanıyorsun. Normalden daha fazla güç çekebilir. Eski işlemcin duruyorsa öncekini tak ve dene. Bu arada tekrardan söylüyorum, PSU'nu söyle.

@Critness İlgin ve yardımların için çok teşekkür ederim. Yakında farklı bir anakartta deneyeceğim aynı sorun devam ederse yeni PSU alırım. Ama bilgisayar sadece oyundayken restart atmıyor bazen Steam'e girerken bile attığı oldu. O yüzden PSU'dan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı